Îţi mai aminteşti de „M*A*S*H”? Cum arată actorii acum, după 33 de ani

De: Cătălina Matei / 28.10.2016, 11:30
Îţi mai aminteşti de
Chiar şi acum, la peste 30 de ani de la difuzarea ultimului episod din "M*A*S*H", Pierce, Hot Lips sau Radar rămân personaje de neuitat. Vezi cum arată acum actorii din celebrul serial.

 

În timpul difuzării serialului „M*A*S*H”, maiorul Margaret „Hot Lips” Houlihan, interpretată de actriţa Loretta Swit, era unl dintre cele senzuale apariţii. Acum, la 79 de ani,  artista mai aminteşte de frumuseţea ei de odinioară prin culoare părului şi zâmbetul inconfundabil.

 

Simpaticul Benjamin Franklin „Hawkeye” Pierce a apărut în toate episoadele serialului, din 1972 în 1983, iar celebritatea câştigată l-a ajutat pe Alan Alda să obţină şi apoi roluri intersante. Totuşi, deţinătorul a multiple premii Emmy şi Globuri de Aur, actorul a devenit profesor la Universitatea de stat din New York şi membru fondator al Centrului de Ştiinţe de Comunicare din aceeaşi universitate.

 

Unul dintre cei mai iubiţi actori ai serialului a fost actorul Gary Burghoff, care i-a dat viaţă caporalului Walter Eugene O’Reilly „Radar”. Deşi pare greu de crezut, cel care dormea cu un ursuleţ în braţe are acum 73 de ani şi se dedică familiei, aşa cum a făcut şi atunci când s-a retras din serial, în ciuda sfaturilor colegilor de platou de a nu pleca.