Iti place noul look al lui Scarlett Johansson? (Poze)

Apropo.ro / 04.09.2011, 18:27
Scarlett Johansson si-a schimbat look-ul. Actrita a renuntat la pletele blonde si a adoptat o culoare care este in trend anul acesta - roscatul.

Tot mai multe vedete se aliniaza trendului parului roscat! Daca unele prefera rosul aprins (Rihanna), Scarlett Johansson a decis sa se vopseasca roscat-hazel.

Scarlett, recent divortata de Ryan Reynolds, a renuntat la blondul cuminte, cu suvite, si a trecut la o nuanta care ii pune in evidenta superbii ochi verzi.

Vezi mai multe poze

Noul look al vedetei de 27 de ani a fost surprins de paparazzi, sambata, pe platourile de filmare ale peliculei „The Avengers”.

Si nu doar culoarea parului a fost cea care a atras atentia, ci si noua silueta a vedetei. Ea pare sa se fi ingrasat cateva kilograme, insa este de remarcat ca pare sa fie in forma maxima.

Scarlett Johansson s-a remarcat prin rolul din filmul „The Horse Whisperer” (1998), devenind una dintre cele mai solicitate tinere actrite de la Hollywood, dupa criticile favorabile primite pentru rolurile din „Ghost World”, „Lost in Translation” si „Girl with a Pearl Earring”. Aceste ultime doua filme i-au adus nominalizari la premiul Globul de Aur, in anul 2003.

Actrita a primit din partea revistelor Esquire si Playboy titlul de „Cea mai sexy femeie”.