Iubeşte româneşte cu Direcţia 5, de Dragobete, la Hard Rock Café!

De: Nicoleta Nicolae / 08.02.2015, 10:00
Iubeşte româneşte cu Direcţia 5, de Dragobete, la Hard Rock Café!
Pe 26 februarie, vino să iubeşti româneşte după Dragobete la Hard Rock Cafe la o nouă întâlnire cu Direcţia, ca să asculţi piese precum "O fată ca ea", "Dacă ai şti", "Îţi mulţumesc", "Iartă-mă", "Am nevoie de tine", "Eşti stilul meu" sau "Şi ce dacă"!

Trupa va oferi un show special cu un playlist perfect croit pentru o ocazie atât de deosebită! Nu vrem să stricăm surpriza aşa că nu vă vom spune mai multe!

Cu peste 22 de ani în lumina reflectoarelor, Direcţia 5 este fără îndoială una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romaneşti cu peste 25 de materiale discografice (LP, EP) şi mii de concerte la activ.

BILETE

Biletele pentru concertul Direcţia 5 din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în magazinele Muzica, Uman, Senia şi Perfect Tour dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Acestea costa 100 lei VIP cu loc la masă în fata scenei şi 85 de lei cu loc la masă în sală (fumători sau nefumători)

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă Mac)
– Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

EXTRA
– Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet

Pe iaBilet.ro poţi comanda bilete plătind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poţi comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier în 24 de ore oriunde în ţară. Cumpărarea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat şi rezervarea la masa aşa că nu mai e nevoie să suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri. Bileţele în format electronic pot fi scanate atât printate cât şi de pe tableta sau smartphone.

Un eveniment BestMusic Live Concerts