„Iubire în ecou”, de la DJ Take & Melisse

De: Nicoleta Nicolae / 23.02.2015, 09:00
DJ Take împreună cu Melisse ne oferă o piesă plină de candoare şi emoţii, "Iubire în ecou".

Cu toţii am trăit la un moment dat o “iubire în ecou”, în care intensitatea sentimentelor varia în cuplu, dragostea nefiind împărtăşită la acelaşi nivel. Sentimentele reverberau astfel în ecou şi nu în duet şi transformându-ne într-un “înger căzut în noapte”, pierdut “între vorbe şi şoapte”, după cum ne cântă Melisse.

“Este o piesă cu un mesaj puternic, o piesă în care se regăseşte fiecare dintre noi, trăind cel puţin o dată în viaţă această experienţă. Am lucrat la această producţie cu o deosebită plăcere şi cu entuziasm”, a declarat DJ Take.

Despre colaborarea cu Melisse, DJ Take a avut numai cuvinte de laudă: “”Amândoi avem aceleaşi ideei şi gânduri. Melisse este atât o voce superbă, cât şi o persoană deosebită, cu un caracter special, alături de care îţi face o deosebită plăcere de a lucra. nu a fost o piesă care să ne creeze probleme. Este o melodie în care noi am investit atât timp cât şi suflet, iar totul a venit de la sine; am vrut să ne putem experienţele trăite pe foaie iar apoi să fie auzite. Şi credem că am reuşit acest lucru!””.