Iubirea ca tratament de primavara

Apropo.ro / 29.02.2008, 11:06
Iubirea ca tratament de primavara
Sosirea primaverii nu aduce caldura si dorinta de evadare doar in sufletele tinerilor, ci in sufletele tuturor ce vor sa iubeasca.

Sosirea primaverii nu aduce mai multa caldura si dorinta de evadare doar in sufletele tinerilor, ci in sufletele tuturor ce vor sa iubeasca. Nu se tine cont de varsta, loc de munca, sex.

Aerul proaspat al primaverii, razele soarelui, culorile vii ale naturii te imbie spre dragoste. Sa descoperi iubirea, pasiunea si tandretea. Daca toata iarna casa a fost locul in care v-ati dezvaluit pasiunile, acum este momentul sa evadati in aer liber si de ce nu, sa descoperiti noi locuri incitante pentru alungarea monotoniei din cuplu.

Cum prinzi o clipa libera ia-ti iubitul cu tine si plimbati-va ca doi indragostiti. Nu uitati de flori. Suntem in luna cadourilor si cel mai frumos cadou este floarea oferita cu dragoste si sarutari.

Chiar daca exista 1 si 8 martie, tu ii poti oferi flori oricand iti doresti, va fi si mai entuziasmata. Nu face nici greseala sa te duci acasa cu mana goala. Va fi vai si amar de tine. Chiar daca nu se va supara vizibil, te va tine minte. Cu o floare, o bomboana…vine vine primavara.

Cum antotimpul rece te-a facut sa nu ai tragere de inima spre sport, acum este momentul sa ai mai multa grija de tine. Pune in aplicare toate planurile ce le-ai avut peste iarna. Schimba ceva la tine: o tunsoare, culorile hainelor, improvizeaza. Totul pentru ca tu sa fi si mai frumoasa si mai atragatoare. Fa in asa fel incat sa nu reziste farmecelor tale. Sa descopere o noua "tu" odata cu noua primavara. Rise and shine….

In fiecare zi, fi ca o raza de soare in viata lui, cam asa ar trebui sa fie si el. Bucurati-va unul de celalat si de imaginatia ce o provoaca acest anotimp.

Anotimpul iubirii sa te patrunda din cap pana in picioare, sa iti dea fiori pe care sa ii transmiti mai departe iubitului. Sa fiti tot timpul creativi pentru o viata de cuplu condimentata.

Nu uitati de frumoasele plimbari la apus de soare prin parc. Acestea inspira la nebunii in natura si descoperirea de noi senzatii. Incercati sa va simti ca si atunci cand v-ati descoperit pentru prima data unul pe celalalt si lumea era a voastra. Intineriti odata cu natura. Fiti veseli precum pasarile care nu obosesc calatorind.

Daca nu ai un partener nu-ti pierde speranta. Odata ce natura revine la viata, tot asa iti poti gasi jumatatea, care poate te asteapta deja….iesi afara si vezi unde este!

Trimite urari de martisor prin Free Sms!