Iubiri neconvenţionale de Valentine’s Day: oare în ce circumstanţe îţi vei găsi iubirea?

Apropo.ro / 14.02.2019, 13:34
Iubiri neconvenţionale de Valentine’s Day: oare în ce circumstanţe îţi vei găsi iubirea?
Paramount Channel le pregăteşte o surpriză celor care iubesc poveştile neconvenţionale de iubire. Cuplurile care preferă o seară liniştită în confortul casei sau cei care nu sunt într-o relaţie, dar au nevoie de puţină inspiraţie pentru a-şi găsi jumătatea, vor putea viziona filme care au făcut istorie.

De la ora 18.10, John Travolta şi Olivia Newton-John revin pe micile ecrane în filmul cult „Grease“, comedie despre iubirea de o vară a unor adolescenţi în America anilor 1950, care descoperă ulterior în toamnă că învaţă la acelaşi liceu. Vor încerca ei să reaprindă flacăra pasiunii din timpul verii?

Ghinionul o urmăreşte pe Katherine Heigl în „27 de rochii“, care se va difuza de la ora 20:30.  Aceasta este domnişoară de onoare la 27 de nunţi, dar nu reuşeşte să îşi găsească jumătatea. Cea de-a 27-a nuntă este şi cea care o tulbură cel mai tare, având în vedere că barbatul pe care îl iubeşte demult urmează să se căsătorească cu sora ei.

Mai mult, Uma Thurman este  „Fosta mea super gagică“ de la ora 22:50. Filmul relatează povestea unei fete cu superputeri, care este părăsită de iubit din cauza geloziei şi a posesivităţii duse la extrem. Când aceasta află că fostul iubit încearcă să îşi refacă viaţa alături de altcineva, decide să apeleze la puterile supranaturale pentru a-l distruge.