Iubirile posibile și imposibile ale fotbaliștilor de la Steaua

De: Mia Nicolescu / 12.12.2012, 12:30
Încercările lui Gigi Becali de a-și ține jucătorii departe de ispite nu îi reușesc întotdeauna. Iată relațiile cu steliști care au rezistat sau care au eșuat!

Nu doar Ciprian Tătărușanu, Raul Rusescu sau Mihai Costea trăiesc povești de dragoste adevărate, însă noi am ales să vorbim despre steliștii care au povești inedite, aventuroase, frumoase sau imposibile.

Dacă ar fi după patronul Stelei Gigi Becali, mulți dintre jucători ar rămâne singuri, dar degeaba încearcă el să îi facă să înțeleagă că fotbalul este mai important…

STEFAN NIKOLIC

Anda Adam și Stefan Nikolic

Stefan Nikolic este unul dintre jucătorii problemă ai Stelei, însă asta nu îl face să fie și un fotbalist slab. Ba chiar reușește să aibă mai mult succes pe teren decât la femei. Și foarte bine face! Prima ieșire dezamăgitoare a lui Nikolic a avut loc în octombrie, când a vomitat pe geamul taxiului după o seară în club. Cât despre femeile din viața munteneagreanului nu se știu prea multe, însă povestea cu Anda Adam este cunoscută de toți. Cei doi au petrecut o seară în orasș și imediat s-a scris că formează un cuplu. Artista a negat însă zvonurile.

MIHAI COSTEA

Mihai Costea și Daniela Crudu

În 2011, Mihai Costea se logodea cu iubita sa, Oana Popa, după o relație de câțiva ani. Avea să se despartă la puțin timp după și să se cupleze cu nimeni alta decât irezistibila Daniela Crudu. Gigi Becali a făcut tot ce i-a stat în putere să îi despartă pe cei doi, însă dragostea lor s-a dovedit a fi mai mare decât se așteptau cu toții.

MIHAI RĂ‚DUȚ

Mihai Răduț și Gina Pistol

Mihai Răduț este implicat într-o relație cu una dintre cele mai frumoase femei din România. Este vorba despre Gina Pistol, femeie pe care, bineînțeles, patronul Stelei nu o are deloc la inimă. Diferența mare de vârstă dintre Mihai și Gina ar putea reprezenta un pericol pentru cariera fotbalistului, crede Becali. Înainte de frumoasa Gina Pistol, Răduț s-a iubit cu o altă femeie fatală – Cristina Săvulescu, copia Angelinei Jolie. Pe 12 decembrie, deși încă nu a fost confirmat, a apărut zvonul potrivit cărora cei doi s-au despărțiti. Motivul? Mihai Rpduț era mereu cu ochii după femei.

CRISTI TĂ‚NASE

Iulia Tăbăcaru și Diana Gureșoaie

Cristi Tănase nu a fost prea priceput când a venit vorba de femei. Deși a avut o relație serioasă cu bomba sexy Iulia Tăbăcaru, interesul pe care îl avea aceasta era evident. S-au despărțit, spre fericirea tuturor, dar fotbalistul s-a ales cu Diana Gureșoaie, supranumită „Strâmba lui Dodel”. Când și-a dat seama că femeile nu îl ajută deloc în cariera lui fotbalistică, Cristi Tănase s-a hotărât să se facă băiat serios și să iasă din lumina reflectoarelor. Așa că și-a găsit o iubită care nu caută să fie celebră și cu care se iubește departe de ochii lumii.

GABI MATEI

Mădălina Pamfile

Gabi Matei este un fotbalist aflat la început de drum, care a ieșit cu imaginea pătată bine după relația cu Mădălina Pamfile, așa-zisa „Eleva lui Radu Mazăre”. Faptul că bruneta l-a acuzat că a tăiat-o cu un cuțit într-o criză de gelozie nu i-a picat deloc bine lui Gigi Becali, care a amenințat că îl dă în judecată pe fotbalist.

CIPRIAN TĂ‚TĂ‚RUȘANU

Antoaneta Năstase

Portarul Stelei, Ciprian Tătărușanu, se numără printre jucătorii care merită tot respectul. În teren este serios și dă tot ce are mai bun, la fel și în relația de cuplu. De câțiva ani trăiește o liniștită poveste de dragoste cu frumoasa Antoaneta Năstase. Tânăra, deși se iubește cu unul dintre cei mai de succes fotbaliști, nu intenționează să devină cunoscută pe spatele iubitului. Pentru asta, cuplul Ciprian Tătărușanu – Antoaneta Năstase este unul dintre cele mai frumoase și de invidiat.

RAUL RUSESCU

Roxana și Raul Rusescu

Eroul și vedeta celei mai iubite echipe de fotbal din România, Raul Rusescu, are doar 24 de ani, dar este deja căsătorit de un an. Căsătorit religios, pentru că la cununia civilă s-a însurat cu Roxana în 2009. Așa bărbat, un fotbalist desăvârșit și un soț perfect, mai greu găsești în zilele noastre.