Iubită de împrumut, un serviciu de succes la chinezi

Apropo.ro / 01.02.2012, 16:00
Iubită de împrumut, un serviciu de succes la chinezi
Atunci când nu ai o iubită, apelezi la un centru specializat, care te poate ajuta în acest sens. Chinezii au deja acest serviciu.

Tinerii chinezi trec prin momente dificile în momentul în care familia le cere sa le prezinte partenerul de viață. Momentele dificile sunt atunci când acestia sunt single, fără un partener, iar parinții nu au habar.

Pentru a evita neplăcerile și discuțiile interminabile, tinerii apelează la serviciile unei firme ce închiriază parteneri celor care au nevoie.

In timpul sărbătorii Festivalul de Primavară, ce durează șapte zile, aceste firme au cele mai mari comenzi, căci este o sărbatoare de familie, iar chinezii țin mult la acest lucru.

Așa că burlacii sau burlăcițele sunt scoși din impas cu acest serviciu matrimonial. Închirierea se face și online, iar partenerii pot fi inchiriați pentru diferite servicii.

reuniune de familie

Iubita de împrumut, alături de familie

Acestia se întâlnesc și pun la cale planul de bataie, astfel încât sa nu fie dați de gol. Un partener poate costa undeva între 31 de dolari și până la 160 de dolari, în funcție de serviciile prestate: vrei sa îți arate afecțiune în fața familiei, să gătească, să faca cumpărături, să tină companie bunicilor, etc. Dacă vrei să închiriezi un „prieten” în compania caruia sa bei alcool, te costă de la 8 dolari pentru un pahar de 100 ml de vin alb, 11 dolari pentru băutul a 100 ml de vin roșu sau 3 dolari pentru 500 ml de bere.

Deși aceste practici nu sunt bine primite de o anumită categorie a chinezilor, ea castigă din ce în ce mai multă popularitate. Unul dintre motivele succesului ar putea fi difuzarea serialului de televiziune „Imprumută o iubită pentru reuniunea de familie„, din 2010. In serial este relatată povestea unui bărbat sătul să mai meargă la întalnirile pe nevăzute, programate de parinți, și care decide sa închirieze o femeie și sfârsește prin a se îndrăgosti și căsători cu aceasta.

Acest serviciu poate fi și posibilitatea găsirii jumătății celui în căutare de stabilitate.