Iubita fostului antrenor al Stelei, în ipostaze provocatoare. Nu-ţi poţi lua ochii de la formele voluptoase

De: Cristiana Trifu / 28.12.2017, 12:53
Iubita fostului antrenor al Stelei, în ipostaze provocatoare. Nu-ţi poţi lua ochii de la formele voluptoase
Raluca Zenga a dat Dubaiul pe Italia, iar Craciunul a prins-o la Roma, alaturi de celebrul ei sot, Walter Zenga, si de cei doi copii ai cuplului, Samira si Walter Jr.

Si se pare ca a fost alegerea perfecta, caci Raluca, gurmanda fiind, s-a bucurat de un meniu variat: curcan, paste, aperitive italienesti, inghetata si multe deserturi pe placul ei, caci in Orasul Etern se mananca mai mult decat perfect! Si ca sa fie in ton cu Craciunul, Raluca Zenga si-a pregatit si cateva costumatii demne de o Craciunita autentica, dar mult mai sexy si mai atragatoare!

“Daca acasa, in Dubai, Craciunul ne-ar fi prins servind masa pe terasa si apoi relaxandu-ne la plaja, nici la Roma nu ne-am putut plictisi, caci am avut un program care ne-a tinut mereu antrenati. Ne-am plimbat prin Roma, ne-am bucurat de toate frumusetile ei, ne-am pregatit si l-am asteptat cuminti pe Mos Craciun, fiecare a primit ce si-a dorit, si ne-am ospatat atat cu bucate traditionale romanesti, cat si cu cele italienesti. Bineinteles ca nu ne-au lipsit de pe masa sarmalele si cozonacul, dar si alte specialitati. In locul porcului, am ales insa friptura de curcan”, a spus Raluca Zenga.