Iubită lui Liviu Dragnea, o amantă excelentă! Cine face dezvăluiri?

De: Cristiana Trifu / 13.03.2018, 16:44
Iubită lui Liviu Dragnea, o amantă excelentă! Cine face dezvăluiri?
Irina Alexandra Tanase, fosta secretara a lui Liviu Dragnea, urmează să se căsătoreacă. La congresul PSD, tânăra a afişat un inel de logodnă, motiv pentru colegii de partid al lui Liviu Dragnea să se ofere ca să le fie naşi de căsătorie.

Irina Tănase a lucrat la început pentru Sebastian Ghiţă, în firma Asesoft, după care a fost consiliera lui Andrei Dolineaschi, membru PSD şi fost secretar general al partidului.

Apoi, în 2013, a plecat la Ministerul Dezvoltării, unde a devenit asistenta lui Liviu Dragnea.

Fata lui Liviu Dragnea, GOALĂ! Imaginile circulă pe internet

Fiica lui Liviu Dragnea duce o viaţă de prinţesă: maşini scumpe şi accesorii de lux – FOTO

Cum arată fosta soţie a  lui Liviu Dragnea şi ce prenume inedit are! – FOTO

Numerologul Mihai Voropchievici a analizat cuplul Liviu Dragnea – Irina Alexandra Tănase şi a prezentat mai multe aspecte privind relaţia celor doi.

„Irina are o vibraţie a numelui 2, iar Liviu Dragnea are 6. Sunt două cifre pare, vorbim despre o compatibilitate de 110%. Caracterul Irinei este echilibrat, diplomat, sensibil, imaginativ. Câteodată este pasivă, leneşă şi supusă. Nu asta se vrea? În schimb, Liviu Dragnea este fermecător, conciliant, artist, sentimental, câteodată indecis, dar foarte senzual. Irina are imensă nevoie de dragoste, de tandreţe, este o fire visătoare. În schimb, Liviu Dragnea caută plăceri şi dragoste, iar echilibrul lui general trece prin cel sentimental. Şi… bombă… nu voiam să o spun, dar o s-o zic: persoanele care au exces de nouă, pe latura efectivă, sunt amante excelente”, a conchis numerologul Mihai Voropchievici.

Liderul PSD Liviu Dragnea a divorţat în 2015 de soţia sa, Bombonica, presa relatând ulterior că acesta s-a implicat într-o nouă relaţie, cu Irina Tănase, fosta sa consilieră din perioada în care politicianul era ministru al Dezvoltării regionale.

Iubita lui Dragnea nu are o situaţie materială de invidiat.  Potrivit unei declaraţii de avere, aceasta nu are în prorietate bijuterii, maşini, bani în conturi sau terenuri. Singura rubrica completată de este cea a veniturilor, unde a trecut suma de 24.122 de lei (2.010 lei pe lună), încasată în calitate de “consilier la cabinetul minsitrului la Ministerul Dezvolătrii Regionale şi Administraţiei Publice”.