Iubita lui Luis Lazarus se lansează în muzică

Apropo.ro / 12.04.2012, 09:46
Iubita lui Luis Lazarus se lansează în muzică
Andreea Lazăr, iubita lui Luis Lazarus, vrea să se lanseze în muzică. Prima ei piesă este compusă de Adi Cristescu și se numește "My lover boy".

Andreea Lazăr vrea să devină un nume important în muzica românească. Iubita lui Luis Lazarus este foarte hotărâtă să devină cântăreață, motiv pentru care și-a ales și numele de scenă, dar are și o primă piesă – „My lover boy”.

Andreea va cânta sub numele de Goddess Andreea, iar prima ei piesă a fost compusă de Adi Cristescu, un nume important în muzica autohtonă care a colaborat un mulți artiși de la noi, dar și de peste graniță. Luis Lazarus a tras de câteva sfori și i-a îndeplinit partenerei sale de viață această dorință.

Goddess Andreea – Killing me softly (cover)

Piesa „My lover boy”, va fi lansată cel târziu joi noapte, putând fi ascultată atât pe internet cât și la radiouri.

„Eu nu vreau să mă pronunț în legătura cu piesa, dar cei care se pricep la muzică mi-au dat un feedback pozitiv. Producători ai unor emisiuni importante de specialitate și nume de rezonanță din muzica românească precum saxofonistul Flavius Teodosiu sau realizatorul Andrei Partoș, au avut numai cuvinte de laudă”, ne-a spus Andreea.