Iubito, te iau de nevasta cam in trei ani!

De: Dragos Tanase / 18.02.2008, 17:46
Iubito, te iau de nevasta cam in trei ani!
Barbatii au nevoie de trei ani pentru a-si cere iubita in casatorie, in timp ce femeile si-ar dori sa fie cerute cu patru luni mai devreme.

Barbatii au nevoie, in medie, de trei ani pentru a-si cere iubita in casatorie, in timp ce majoritatea femeilor si-ar dori ca partenerul sa le adreseze cererea cu patru luni mai devreme, potrivit unuii studiu realizat in Marea Britanie.

Potrivit acestui studiu, barbatii care urmeaza sa sarbatoreasca destul de curand cea de-a treia "aniversare" se apropie de termenul limita in ceea ce priveste gestul romantic suprem.

Studiul a scos la iveala ca majoritatea cuplurilor obisnuite se logodesc la doi ani, 11 luni si opt zile de la prima intalnire.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Casatoria de proba te trimite la Paris!

Intre Valentine’s Day si Dragobete, Apropo.ro da startul celor mai inedite casatorii de proba ce pot fi folosite ca dovada de iubire: casatorii online cu certificat de casatorie, martori, album de nunta, invitati si premii.

Utilizatorii de internet care acceseaza casatoriionline.apropo.ro intre 14 si 24 februarie se vor putea casatori de proba in doar cinci minute, urmand trei pasi simpli, care vor face casatoria lor virtuala cat mai apropiata de una reala: certificatul de casatorie, albumul de nunta si trimiterea invitatiilor.