“Iubitul “ Mihaelei Rădulescu şi-a petrecut weekend-ul cu… Miss Ungaria! În timpul ăsta, vedeta…

De: Cătălina Matei / 02.12.2014, 09:20
“Iubitul “ Mihaelei Rădulescu şi-a petrecut weekend-ul cu... Miss Ungaria! În timpul ăsta, vedeta…
Cu două zile în urmă, Mihaela a făcut prima referire la o presupusă relaţie a ei cu Felix.

 „Am vrut doar să vă liniştesc – şi Superman ăsta mănâncă tot omletă dimineaţa, ca noi, restul… Bună dimineaţa! O zi frumoasă vă doresc, în care să nu vă luaţi atât de tare în serios!”, a scris Mihaela pe contul ei de Facebook, lângă o fotografie cu Baumgartner executând celebrul său salt din stratosferă. La un moment dat, printre zecile de comentarii de felicitare, s-a strecurat şi unul ceva mai critic.

Prietenul virtual o avertiza pe Mihaela, în limba engleză, că Felix Baumgartner şi-a petrecut weekendul alături de iubita lui, Alexandra Kocsis, fosta Miss Earth Ungaria, consemnează wowbiz.ro.

În acest weekend, Felix Baumgartner a primit o medalie de onoare din partea Federaţiei Internaţionale de Aeronautică, eveniment la care a luat parte şi fostul ofiţer american Joseph Kittinger, cel mai bătrân paraşutist din lume. Felix a postat pe contul lui de Facebook câteva imagini de la eveniment, iar una dintre ele este cu… Alexandra Kocsis. Mai mult, pe contul de Instagram al Alexandrei apare postat tot din acest weekend o fotografie în care unguroaica apare alături de octogenarul Joseph Kittinger.

Interesant este că ieri dimineaţă, Mihaela Rădulescu a eliminat postarea care făcea referire la „Superman” de pe Facebook-ul ei.