Iulia Albu a ajuns la cratiţă. Aşa nu ai mai văzut-o! „Port mănuşile din cauciuc doar peste cele din mătase”

De: Cristiana Trifu / 14.12.2017, 11:12
 Iulia Albu a ajuns la cratiţă. Aşa nu ai mai văzut-o!
"Cum să-ţi speli rufele în public cu stil".

Iulia Albu pozează în rolul gospodinei perfecte. Totul pentru o reclamă. Jurata de la „Bravo, ai stil”, KanalD a bătut palma cu o cunoscută firmă elveţiană de obiecte sanitare şi electrocasnice şi le promovează produsele cu stil. 

„Mâna de mătase în mânuşă de cauciuc!… va «lovi» mereu cu stil orice adversar, cu atât mai mult în chiuvetă potrivită. Da, este necesar să protejezi pielea fină de atacul perfid al unui clăbuc prea ieftin pentru a fi spumă. Nu, nu trebuie să renunţi la «fineţuri» doar pentru că îţi speli … ai ghicit: rufele, vasele, fustele. Din contră, alege cea mai fină mătase, cel mai bun inox, cele mai clare diamante şi întreg discursul tău va străluci în mod natural.

Cred că până acum aţi înţeles că nu-mi place să spăl vasele. Deloc. Dar, atunci când o fac, o fac cu stil şi nu mă tem să mă declar o snoabă prea săracă pentru a investi în lucruri ieftine. Nu sunt o domniţă care să accepte compromisul: mănânc cartofi prăjiţi doar cu un pahar de şampanie fină alături, fac baie doar dezbrăcată, îmi terorizez toţi angajaţii, ador ciocolată neagră şi stridiile, port mănuşile din cauciuc doar peste cele din mătase …(…) Poate că spălatul rufelor nu este cea mai relaxantă activitate, însă dacă o faci cu stil poate avea un paradoxal efect terapeutic”, a scris Iulia Albu pe blog.