Iulia Albu a purtat cercei de 40.000 de euro la Premiile Gopo!

Apropo.ro / 27.03.2012, 13:37
Iulia Albu a purtat cercei de 40.000 de euro la Premiile Gopo!
Fashion editorul Iulia Albu a fost din nou o apariţie spectaculoasă atunci când a păşit pe covorul roşu al Premiilor Gopo.

Aşa cum ne-a obişnuit, Iulia Albu şochează mereu prin fiecare apariţie. Aseară, prezentă la Premiile Gopo, fashion editorul a fost din nou la înălţime. Iulia a ales să poarte din nou o creaţie proprie, special concepută de ea cu ocazia acestui eveniment.

Iulia AlbuRochia albă, structurată, amintea de straiele monahale, iar coafura neaşteptată a fost contrapunctul albului impecabil al ţinutei. Cunoscută pentru stilul său excentric, Iulia Albu a ataşat rochiei sale un guler din catifea brodat cu fir de aur de peste 100 de ani vechime. Bineînţeles că ţinuta ei a fost accesorizată cu o creaţie Mihai Albu, aşa că Iulia a privit evenimentul de pe tocuri de 20 de centimetri înălţime.

Iulia AlbuŞi pentru a ieşi şi mai mult în evidenţă, vedeta a fost aleasă să poarte cea mai spectaculoasă piesă de bijuterie a serii, o pereche de cercei Gianni Lazzaro, unul dintre preferaţii vedetelor de la Hollywood, cu 142 de diamante şi 5,88 carate, valorând în jur de 40.000 de euro.