Iulia Albu are un animal de companie unicat: un cochin pitic!

Apropo.ro / 10.01.2013, 10:20
Iulia Albu s-a atașat de o găinușă neagră cu pedigree pe care o ia cu ea oriunde se duce. Noul ei animal de companie, ce poartă pamperși, va fi mereu "la modă", după cum anunță Iulia.

Așa cum unii își iau ca animal de companie un câine, o pisică, șerpi sau chiar un porc, Iulia Albu și-a luat o găină neagră de fițe ce are pedigree.

Iulia Albu

Găinușa o însoțește peste tot

Editorul de modă, 31 de ani, iese clar din tipare chiar și caând vine vorba de animalul preferat. Iulia nu ține găinușa acasă în vreo cușcă, ci înaripata își însoțește stăpâna la toate evenimentele la care participă. Chiar și la restaurant, când ia masa.

Deși poartă haine impecabile și scumpe, Iulia pare că nu este deranjată dacă cochin-ul pitic își face nevoile pe unde apucă, ca orice înaripat. LouLou poartă pamperși speciali aduși din SUA la 10 dolari bucata, și este hrănită cu mâncare specială.  Iulia Albu declară despre LouLou: „Este o sensibilă și nu face mizerie prin casă”.

Iulia Albu

Iulia și cochinul pitic la restaurant

Și pentru că este mândră de alegerea animăluțului ei, Iulia a spus câteva cuvinte despre pet-ul ei:  „Face de o lună parte din „echipa” mea și a fost până în acest moment unul dintre cele mai bine ținute secrete din „showbiz”. Numele cochinului pitic este Château LouLou de la Fraise și nu este o găină oarecare, ci o pasăre cu „pedigree”. LouLou a fost achiziționată de la un crescător cunoscut după o deliberare de aproximativ 3 luni. Pasărea a fost aleasă în funcție de tiparul comportamental și penaj și se pare că nu este o alegere chiar atât de neobișnuită în rândul vedetelor de peste Ocean. Tori Spelling este o altă posesoare a unei „cotcodacitoare”, de mătase japoneză de această data. Château LouLou s-ar putea dovedi chiar mai bine „îmbrăcată” decât multe dintre vedetele de pe plaiurile mioritice, ceea ce, până la urmă, nu ar fi chiar atât de surprinzător” a scris Iulia Albu pe Facebook.