Iulia Albu, critică dură pentru Laura Cosoi. ”A devenit femeie de casă”

De: Alexandra Necsoiu / 04.10.2018, 13:19
Iulia Albu, critică dură pentru Laura Cosoi. ”A devenit femeie de casă”
Iulia Albu este cu ochii pe fiecare vedetă din România, inclusiv pe Laura Cosoiu, care a devenit mamă pentru prima oară, prilej de bucurie pentru ea şi soţul ei, Cosmin. Fashion editorul a comentat cele mai recente apariţii ale actriţei, în special de când a devenit mamă şi ipostazele în care s-a fotografiat alături de fiica sa.
 
 
Iulia Albu a postat  pe blogul său un comentariu acid şi ironic cu privire la modul în care Laura Cosoi îşi pozează copilul.
 
„Laura Cosoi a devenit femeie de casă, ceea ce este evident pentru toţi. Ceea ce nu este atât de evident totuşi pentru toată lumea… este felul obsesiv-compulsiv, fireşte, nu la modul clinic din fericire, sper… în care îşi pozează copilul în toate ipostazele. „Preferatele” mele sunt cele cu tava şi căruţul poziţionat pe o stâncă extrem de periculoasă dar, hei, ce mai contează… când eşti Laura Cosoi poţi să-ţi pozezi ce şi cum vrei şi ai putea chiar ca lumea să uite faptul că odată purtai nişte extensii extrem de nefericite. No Worries, toată lumea evoluează!”, a comentat Iulia Albu pe blogul său.
 
Laura Cosoi a devenit mamă pentru prima oară în luna iunie a acestui an. Actriţa a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă pe care a numit-o Rita şi care este rod al iubirii sale cu Cosmin Curticăpean, cu care este căsătorită de doi ani şi alături de care are o relaţie de şase ani.