Iulia Albu, cu lada de zestre în mijlocul Bucureştiului!

Apropo.ro / 23.07.2012, 15:17
Iulia Albu, cu lada de zestre în mijlocul Bucureştiului!
Controversata Iulia Albu s-a plimbat prin Centrul Vechi pe tocuri de 31 cm şi a pozat inedit pentru un nou proiect pe care il desfăşoară alături de designerul Dorin Negrau.

Aseară, pe Lipscani, în Centrul Vechi, turiştii şi trecătorii au avut o surpriză de proporţii. Încălţată cu o pereche de pantofi Mihai Albu cu tocuri de 31 de centimetri, purtând un accesoriu cu bănuţi de argint pe cap şi îmbrăcată într-o rochie ce trimitea la portul popular românesc, Flapper Girl a atras privirile curioşilor din Centrul Vechi.
Aceasta a fost protagonista unui pictorial ce promovează colecţia lui Dorin Negrău, Visions. „Este prima mea colecţie în care valorificăm şi scoatem în evidenţă tot ceea ce e românesc, arhitectural. Pentru ca acest shooting să fie cât mai autentic au fost aduse special vase ceramice de Horezu, fuiorul tradiţional românesc, un cufăr, un covor boieresc din acea perioada, decoruri frumoase şi apropiate de ceea ce vrem noi să scoatem în evidenţă şi să punem ţn valoare”, a declarat designerul Dorin Negrău.