Iulia Albu foloseşte ouă crude de ţară pentru piele

De: Nicoleta Nicolae / 10.02.2012, 11:21
Iulia Albu foloseşte ouă crude de ţară pentru piele
Iulia Albu acordă, în sezonul rece, o atenţie aparte mâinilor şi tenului. Are un întreg ritual pentru îngrijirea pielii şi este foarte atentă la cremele pe care le foloseşte.

Nu uită niciodată să bea multă apă, pentru că are un rol important în menţinerea hidratării. „În primul rând, beau foarte multă apă. Am un întreg ritual pentru îngrijirea mâinilor, cu lapte, ouă crude de ţară, argilă şi miere, iar pentru ten folosesc, chiar şi iarna, creme cu protecţie solară şi evit să stau foarte mult afară”, spune „Flapper-girl” Iulia Albu.
Cât despre cum se fereşte de răceală în anotimpul iernii, Iulia Albu spune că ceaiurile cu miere şi lămâie şi alimentaţia bogată în vitamine o ţine departe de boli şI de gripă. „Beau ceaiuri cu multă lămâie şi cu miere, nu iau niciodată vitamine şi prefer să îmi iau vitaminele din alimentaţie. În fiecare zi ronţăi un morcov, ardei gras şi cel putin o dată pe săptămână mănânc fructe bogate în vitamine cum ar fi coacăze sau coarne”, a mai spus frumoasa Iulia Albu.