Iulia Albu, o răzvrătită: „Nu mi-a plăcut niciodată şcoala. Nu sunt genul de persoană supusă”

De: Cătălina Matei / 25.08.2016, 13:43
Iulia Albu, o răzvrătită:
Critic de modă acid şi influent, Iulia Albu este o prezenţă care nu te poate lăsa indiferent, prin extravaganţă, atitudine şi discurs. De-a lungul timpului, comentariile tăioase la adresa modului în care se îmbracă vedetele autohtone au făcut din Iulia Albu un personaj temut şi credibil deopotrivă.

Recent, Iulia Albu s-a destăinuit într-un interviu pentru adevarul.ro, unde a dezvăluit despre viaţa ei de tip aristocratic, cum era în copilărie, ce regrete are, dar şi despre planurile de viitor.

Nu încetează să ne şocheze! Uite cum face plajă Iulia Albu! – FOTO

Vedeta în vârstă de 35 de ani a povestit detalii mai puţin ştiute despre viaţa ei. Se pare că de mică, fosta soţie a lui Mihai Albu a fost o nonconformistă.

Iulia Albu, complet dezbrăcată! Imagini necenzurate cu diva

“Nu mi-a plăcut niciodată şcoala. Nu sunt genul de persoană supusă, care să accepte regulile foarte uşor, mai ales reguli care nu sunt argumentate în niciun fel. De aceea nu mi-a plăcut niciodată şcoala. Cu toate acestea, am înţeles necesitatea de a fi educată şi de a fi informată permanent, de aceea consider că în orice pas pe care îl fac am nevoie de toate studiile în domeniu.”

Ştiai că Iulia Albu are o soră? Uite cum arată şi cu ce se ocupă!

Mihai Albu dezvăluie motivul halucinant pentru care a divorţat de Iulia Albu!

Foto Facebook