Iulia și Mihai Albu împart o avere de 200.000 de euro

De: Mia Nicolescu / 27.02.2013, 09:36
Iulia și Mihai Albu împart o avere de 200.000 de euro
Surse apropiate familiei Albu au declarat că principalul motiv al divorțului este atitudinea Iuliei, care dorește cu orice preț să fie în centrul atenției.

„Mihai e discret, liniștit, iar Iulia e fix opusul. De obicei, contrariile se atrag, dar el n-a mai putut trece cu vederea dorința soției lui de a fi cu orice preț în atenția publicului”, le-a mărturisit o prietenă a cuplului celor de la Ring.

 Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

Neînțelegerile între cei doi soți au început imediat după nașterea fetiței lor, Mikaela. Aparițiile șocante ale Iuliei și comentariile ei ironice, care de cele mai multe ori au provocat scandaluri, nu i-au picat prea bine designerului.

Dacă Mihai îi reproșa soției sale că se preocupă mai mult de ea decât de Mikaela, Iulia îl acuza că e prea strâns la pungă.

Însă nu banii reprezintă mărul discordiei în familia Albu. După opt ani de căsnicie, au împreună bunuri în valoare de 200.000 de euro: un apartament în zona Vatra Luminoasă, achiziționat de cei doi cu 150.000 euro, o mașină Infiniti condusă de Mihai și un Mini Cooper condus de Iulia.

Iulia și Mihai Albu

În ceea ce privește copilul, micuța de trei ani și jumătate va rămâne în grija mamei. „Mikaela rămâne la Iulia, dar oricum o vor crește împreună pentru că Mihai e topit după ea”, a declarat aceeași sursă.

Mihai Albu a confirmat ieri zvonul potrivit căruia divorțează de Iulia Albu: „Într-adevăr, am mers acum câteva zile la notar pentru a depunde actele de divorț”.