Iulia Timoșenko a fost eliberată

Apropo.ro / 22.02.2014, 19:55
Iulia Timoșenko a fost eliberată
Parlamentul ucrainean a decis, sâmbătă, demiterea președintelui Viktor Iankovici și convocarea de alegeri prezidențiale anticipate pentru 25 mai. Opozanta ucraineană Iulia Timoșenko a fost eliberată

Parlamentul ucrainean a decis, sâmbătă, demiterea președintelui Viktor Iankovici și convocarea de alegeri prezidențiale anticipate pentru 25 mai. Viktor Ianukovici „nu acceptă” decizia prin care a fost demis, potrivit unei purtătoare de cuvânt a președintelui.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Opozanta ucraineană Iulia Timoșenko a fost eliberată, părăsind spitalul din Harkov într-un scaun cu rotile, și se îndreaptă către Piața Maidan, în centrul Kievului.

Președintele ucrainean Viktor Ianukovici a încercat să urce la bordul unui avion cu destinația Rusia, dar a fost împiedicat de către grăniceri, a declarat sâmbătă președintele Parlamentului Oleksandr Turcinov, relatează AFP.

„A încercat să ia un avion cu destinația Rusia, dar a fost împiedicat de către grăniceri. În prezent se ascunde undeva în regiunea Donețk”, o regiune prorusă situată în estul Ucrainei, de unde este originar, a declarat Turcinov, citat de agenția Interfax.

Citește mai multe detalii despre situația politică din Ucraina, pe Mediafax.ro