Iulia Timosenko, filmata in inchisoare (Video)

Apropo.ro / 16.12.2011, 09:26
Iulia Timosenko, filmata in inchisoare (Video)
Fostul premier al Ucraienei, Iulia Timosenko, a fost filmata pe ascuns, in celula in care este inchisa din luna august 2011.

Iulia Timosenko a fost inregistrata cu camera ascunsa, in inchisoarea in care isi ispaseste pedeapsa primita in luna august, sub acuzatia de abuz de putere din cauza semnarii unor contracte de aprovizionare cu gaz rusesc.

Avocatul Iuliei Timosenko si numerosi bloggeri au criticat vehement, joi, difuzarea pe Youtube a unor imagini cu lidera opozitiei in penitenciarul din Kiev.

In imagini, Iulia este vizibila cateva secunde, intinsa pe pat si avand o patura pe ea, gesticuland pentru ca se opunea filmarii.

Avocatul a denuntat faptul ca filmarea a fost realizata ilegal, avertizand ca va depune plangere. „Cand o persoana bolnava nu se poate ridica din pat si striga ‘nu filmati’, fiind totusi filmata, nu este normal”, a declarat avocatul.

Iulia Timosenko are foarte multi simpatizanti. De ziua ei, ce a avut loc in luna noiembrie, peste 2.000 de simpatizanti ai Iuliei Timosenko s-au adunat in fata inchisorii unde i-au adus flori si i-au cantat serenade.

Citeste mai multe detalii despre Iulia Timosenko, filmata in inchisoare, pe Mediafax