Iulia Vantur, indragostita de un star bollywoodian

Apropo.ro / 15.09.2011, 10:40
Iulia Vantur, indragostita de un star bollywoodian
Iulia Vantur este indragostita de India, iar mai nou, si de actorul indian Salman Khan.

Prietenele Iuliei Vantur sustin ca vedeta de televiziune se lauda cu noua ei relatie pe care o are cu unul dintre cei mai cunoscuti actori din India, Salman Khan.

In vizitele sale prin India, Iulia a ajuns si in Mumbai, locul unde a ajuns si scriitoarea ei preferata, autoarea cartii „Mananca, roaga-te, iubeste”. Acolo, Iulia a cunoscut mai multe vedete autohtone, printre care si pe actorul indian.

Nu se stie cum, intre cei doi s-a infiripat o relatie de prietenie, care dureaza si astazi, din cate se aude. Se pare ca Iulia tine legatura cu noua ei relatie prin intermediul internetului si al telefonului.

Mai mult, prezentatoarea tv se pare ca are telefonul plin cu fotografii ale starului bollywoodian, cel care i-a cucerit si inima.

Mi-am facut multi prieteni in India, unii dintre ei lucreaza in domeniul televiziunii si al filmului. Am vizitat studiourile de la Bollywood si am asistat la unele filmari. In acea perioada se filmau secventele finale ale filmului Bodyguard, care ii are in rolurile principale pe Salman Khan, Kareena Kapoor si Hazel Keech”, spune Iulia Vantur.

Ramane de vazut, totusi, daca se va infiripa ceva mai mult intre cele doua personaje ce vin din culturi total diferite.