Iulia Vântur promite ţinute spectaculoase la Dansez pentru tine

De: Cătălina Matei / 04.11.2011, 11:20
Iulia Vântur promite ţinute spectaculoase la Dansez pentru tine
A început balul la PRO TV odată cu cel de-al 12-lea sezon al emisiunii ”Dansez pentru tine”. Stilista emisiunii, Eniko Szanto, a reuşit să creeze costume specataculoase, iar show-ul este abia la început.

Cât despre rochiile coprezentatoarei, Eniko ne promite că o vom vedea pe Iulia Vântur, la Dansez pentru tine, în ţinute de vis.


– Câte rochii de bal ai creat până acum?

Suntem în plin sezon Dansez pentru tine aşa că nu ma aventurez să fac un inventar, dar, ca să vă faceţi o idee, avem un balet care numără 20 de membri plus 8 perechi care, de multe ori dansează, cu baletul în spate. Plus momentele extra concurs, plus rochia Iuliei care ştiu că e aşteptată de fiecare dată, deci am avea de numărat foarte multe rochii.

– Dintre vedete, cine este cea mai neliniştită la probe?
La probe eu sunt cea mai neliniştită dintre toţi, iar după mine coregrafii. Sezonul acesta majoritatea concurenţilor sunt foarte buni dansatori, se comportă profesionist şi cred că ar fi în stare să danseze şi în zale. În ceea ce priveşte vedetele, mi-au acordat încredere deplină. Singura întrebare din partea lor, care m-a amuzat teribil, a fost: „Sigur nu-mi ies sânii din rochia asta, da?”.

– Care crezi ca este culoarea care o prinde cel mai bine pe Iulia Vântur?

Orice culoare îi vine bine. De la culori electrice şi până la pasteluri o poţi îmbrăca în orice, are o piele impecabilă, îi place să poarte rochiile sexy, glamour şi să intre în pielea fiecărei dive imaginate pentru vineri seara.

– Ce fel de rochie de mireasă crezi că i s-ar potrivi ei cel mai bine?

Depinde cu cine se mărită, unde e nunta şi dacă sunt doar ei doi sau 500 de invitaţi. Nu cred că se cade, oricât de stilist aş fi, să-mi dau cu părerea despre asta. Aş putea cel mult să o ajut să găsească sau să-şi facă ce şi-ar dori şi, eventual, să mai intervin cu sfaturi privind accesoriile sau coafura.

– Până acum, care a fost creaţia care ţi-a ocupat cel mai mult timp ca să o realizezi?
Nu ştiu exact, pot să vă spun că, în general, îmi iau mult timp creaţiile care necesită mici „inginerii”, cum a fost de exemplu rochia Adelei Popescu de la tango, care din albă trebuia să se transforme în neagră sau costumul de Rege Soare a lui Daniel Niţoiu, care avea ataşat un soare în spate, prins în hamuri de aluminiu.
Cătălina Matei


Emisiunea Dansez pentru tine este difuzată vineri la PRO TV.