Iulia Vântur, şedinţă foto pe domeniul unui maharajah (poze)

Apropo.ro / 04.08.2012, 06:00
Iulia Vântur, şedinţă foto pe domeniul unui maharajah (poze)
Iulia Vântur, co-prezentatoarea emisiunii “Dansez pentru tine”, a făcut o şedinţă foto cu unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi din India, chiar pe domeniul unui fost maharajah.

După ce a pozat nenumărate vedete de la Bollywood, artistul indian Munna S a avut ocazia să o imortalizeze şi pe vedeta PRO TV în timpul vacanţei acesteia în India. „În călătoria mea în nordul Indiei, l-am cunoscut pe Munna S, fotograful din Mumbai, prin intermediul unor prieteni de acolo care lucrează în domeniul filmului şi televiziunii. Venise în acea zonă pentru o şedinta foto, aşa că, dacă tot avea camera cu el, mi-a propus să facem câteva fotografii în joacă. Fiind un adevărat profesionist, a transformat acea joacă într-o şedinta foto”, povesteşte Iulia Vântur.
Şedinta foto a avut loc pe domeniul unui fost maharajah, transformat acum în hotel, iar machiajul, coafura şi ţinutele au fost improvizate la faţa locului de către Iulia Vântur. „A fost o experienţă foarte plăcută, e un fotograf pasionat, care ştie foarte bine să comunice cu persoana din faţa camerei. Poate şi datorită experienţei în domeniu, a lucrat cu toate starurile mari de la Bollywood, cu marile reviste din India, pentru film, publicitate şi fashion. Însă ce m-a impresionat cel mai mult este povestea de viaţă a lui Munna şi a unui vis împlinit”, spune Iulia despre fotograful care provine dintr-o familie foarte săracă.
Munna S a venit în Mumbai fără bani, nu cunoştea pe nimeni, nu avea nimic decât un mare vis. A dormit pe străzi, în temple, a făcut tot felul de lucruri pentru a strânge bani să-şi cumpere un aparat foto. Cu foarte mult efort, după ani de muncă şi creativitate, a reuşit să convingă un star indian să se lase pozat de el. Şi aşa a început povestea lui Munna în lumea Bollywoodului.
„Nu aveam nici un target pentru acele fotografii, aşa că m-am lăsat în voia momentului, respectand totuşi indicaţiile lui Munna. Mi-a plăcut ce a ieşit. Munna are capacitatea de a comunica foarte uşor chiar dacă foloseam o limbă neutră – engleza. A reuşit să surprindă exact atmosfera, stările cu care mă jucam, aşa că nu a durat mai mult de două ore, chiar dacă am schimbat câteva ţinute.”, îşi aminteşte vedeta PRO TV Iulia Vântur.