Iulia Vântur şi filmele ei preferate

De: Nicoleta Nicolae / 25.04.2013, 08:00
Iulia Vântur şi filmele ei preferate
Când are timp liber, Iulia Vântur alege să se delecteze cu cititul unei cărţi bune sau să urmărească producţiile favorite la televizor.

Când vine vorba despre filmele preferate, vedeta PRO TV are câteva opţiuni clare: „Parfum de femeie”, „Avocatul diavolului”, „Sweet November”. „Sunt filme cu poveşti emoţionante, interesante, transpuse frumos în imagini şi cuvinte, interpretate de actori pe care îi admir foarte mult – Al Pacino şi Charlize Theron”, ne-a marturisit Iulia.

Serialul preferat de vedeta PRO TV este „30 rock”, cu Alec Baldwin, produs de NBC. „Este pilula perfectă de seară, reuşeşte să comprime întâmplări amuzante, în concordanţă cu realitatea actuală, are un umor de calitate, o distribuţie foarte inspirată. Serialul are un subiect care mă interesează, televiziunea, şi niste personaje foarte bine delimitate, savuroase”.

Cât priveşte carte preferată, pentru Iulia Vântur aceasta este „Eat, Pray, Love” de Elizabeth Gilbert. „E cartea în care fiecare femeie se regăseşte, care explorează etape importante din viaţa unei femei. Autoarea acestei cărţi are acest dar al cuvintelor, a reuşit să găsească cele mai potrivite forme de a exprima anumite stări, şi a făcut-o cu sinceritate, tocmai de aceea cred că a reuşit foarte uşor să implice cititorul în poveste. E o carte ce mi-a ajuns la suflet”, spune Iulia Vantur.