Iulia Vîntur, apariţie surpriză pentru echipa Asia Express

De: Cristiana Trifu / 22.11.2018, 10:10
Iulia Vîntur, apariţie surpriză pentru echipa Asia Express
Aflată în Bangalore, India, echipa „Asia Express” a avut parte de o super surpriză: vizita Iuliei Vîntur. Frumoasa blondă a luat avionul din Mumbai şi a venit pentru a-şi revedea foştii colegi care în aceste zile filmează noul sezon al show-ului difuzat în curând de Antena 1.

“M-am bucurat când am auzit că Mona Segall şi echipa „Asia Express” vor ajunge în India şi m-am gândit ce frumos ar fi să vin să îi întâmpin în ţara mea de adopţie. Sunt foarte frumoase aceste revederi, mai ales când împărţim atât de multe amintiri. E un sentiment foarte plăcut. Am luat avionul de dimineaţă şi mă voi întoarce în Mumbai după această întâlnire. Mi se pare foarte interesant şi o mare provocare tot acest proiect pe care ei îl desfăşoară, Asia Express. Le doresc mult succes tuturor concurenţilor, ştiu că nu e deloc uşor pentru ei. În ceea ce priveşte echipa, ştiu că vor face o treabă foarte bună”, a povestit Iulia.

Chiar dacă finala Asia Express va avea loc în Mumbai, oraş în care ea locuieşte, Iulia nu îşi putea revedea colegii acolo pentru că în perioada următoare va începe filmările pentru un nou proiect. Frumoasa blondă va fi protagonista unui film indian, filmul ei de debut.