Iulia Vîntur şi Marius Moga – Pe aripile… Vînturului!

De: Cătălina Matei / 03.12.2007, 00:00
Iulia Vîntur şi Marius Moga - Pe aripile... Vînturului!
Un film de Oscar, o ecranizare spectaculoasă după o poveste de dragoste pe care nimeni n-a prevăzut-o. Şi căreia puţini i-au dat şanse! Însă Iulia şi Marius demonstrează că sînt un cuplu fericit şi că pot inspira un nou blockbuster à la Hollywood - ”Pe aripile... Vînturului”. Cu un afiş pe măsură, realizat în urma unei şedinţe foto la Cinema PRO, pentru coperta PRO TV Magazin!
Pentru a sărbători cei 11 ani de PRO TV Magazin, am ales o poveste de dragoste care împlineşte un an. Iulia şi Marius îşi vor aniversa primul an de iubire pe 22 decembrie… data oficială. Anul trecut, în aceeaşi zi, Marius apărea la uşa Iuliei cu un brad şi încărcat cu plase pline cu globuri… ca un Moş Crăciun. ”Ne-am cunoscut la , atunci cînd a venit să-l susţină pe Smiley. Am stat de vorbă în culise, am avut o conversaţie plăcută, i-am oferit un sandviş pentru că era mort de foame şi abia la final am făcut cunoştinţă. Am început să vorbim din ce în ce mai des, am ieşit cu prieteni comuni în oraş, ba chiar am mers în vacanţă împreună şi aşa ne-am apropiat. Înainte de Crăciun, m-am trezit cu el la uşă, de abia se vedea de după bradul pe care mi-l adusese în dar, încărcat cu plase cu globuri şi decoraţiuni de Crăciun. A fost un cadou superb, pe care îl voi ţine minte toată viaţa. În seara aceea, am împodobit împreună bradul, am ascultat colinde şi am stat la poveşti”, povesteşte Iulia. Şi, de atunci, surprizele s-au ţinut lanţ, căci Marius ştie cum să-şi surprindă iubita. Chiar dacă programul său este infernal, insuportabil de cele mai multe ori. ”Îmi place să o surprind mereu, iar ideile mele sînt spontane. Nu stau să le plănuiesc, căci n-am timp. Şi îmi ies întotdeauna! Şi ea încearcă să-mi facă surprize, dar eu sînt specialistul!”, recunoaşte Moga… fără modestie! Ce i-a atras unul la celălalt? ”M-a surprins plăcut de la început, mi s-a părut o persoană interesantă şi sensibilă, dincolo de replicile uşor acide, prea sincere, care-i dau un farmec aparte. Marius este o persoană creativă, are talentul de a pune în valoare lucruri simple, pe care alţii nici măcar nu le observă. Este romantic, sensibil, dinamic. Are o energie incredibilă, molipsitoare. Viaţa lîngă el are ritm şi culoare”, declară vedeta PRO TV.
Megamix de ritmuri!
Cum e să trăieşti alături de… micul Mozart? ”Marius are un ritm ameţitor, derutant uneori, îşi doreşte să facă mult prea multe lucruri, se implică în prea multe proiecte şi nu are timp fizic pentru toate, dar reuşeşte pînă la urmă să o scoată la capăt – ăsta e şi un defect, dar şi o calitate. Îmi place că este romantic, atent, mă surprinde plăcut de multe ori, mă iubeşte frumos, îmi dă liniştea de care am nevoie şi mă face fericită”. Cît despre celebrele întîrzieri ale lui Moga…. numai de bine! ”A încercat să fie punctual mereu, aşa că eu nu am ce să îi reproşez”, conchide Iulia. Şi, dacă tot am vorbit de o ecranizare după povestea lor de dragoste, Marius a găsit şi un titlu: ”Pe aripile… Vînturului”. Şi recunoaşte că iubita lui este o sursă de inspiraţie pentru multe dintre piesele compuse de el. ”Una e chiar pe primul album solo semnat Smiley şi se numeşte . Mă mai inspiră trăirile din viaţa noastră, dar şi situaţii întîlnite la alţii, care merită puse în versuri”. Pe ce piesă se derulează relaţia dintre cei doi? ”E un megamix de ritmuri, de la vals la drum’n’base!”, explică Moga.
Gelozie, gelozie…
… în doze normale şi sănătoase, doar atunci cînd au timp. ”În orice relaţie există un dram de gelozie; asta dă sarea şi piperul relaţiei, dar nu exagerăm nici unul dintre noi. Avem încredere unul în celălalt şi ne petrecem foarte mult timp împreună, aşa că nu prea avem timp de gelozii”, povesteşte gazda emisiunii ”Dansez pentru tine”. Aparent două stiluri diferite, motiv pentru care presa nu prea le-a dat şanse la începutul relaţiei lor, Iulia şi Marius se completează reciproc. Ce spune Iulia? ”Nu ne prea certăm şi, dacă apar discuţii, ajungem foarte repede la un numitor comun, comunicăm foarte bine şi sîntem atenţi la dorinţele celuilalt, aşa că nu ajungem la certuri. Mai apar discuţii atunci cînd mergem la vreun eveniment şi avem ţinute diferite ca stil, dar ne împăcăm repede. Nici unul dintre noi nu suportă tensiunea în cuplu, aşa că ne împăcăm imediat, nu stăm bosumflaţi mai mult de 5 minute”.
Iulia şi… doamna Moga!
Atunci cînd prezentatoarea Ştirilor de weekend de la PRO TV a primit un inel în dar de la iubitul ei, presa mondenă a anunţat logodna celor doi. Pînă la urmă, Iulia a dezminţit zvonurile şi a precizat că inelul este un cadou de ziua ei. ”Episodul” seamănă cu o scenă de logodnă, ce-i drept! Un inel, dăruit într-o gondolă, la Veneţia… Apoi, tot prin ziare, a apărut ştirea că cei doi se vor căsători. Ce declară Iulia? ”Fiecare pas are momentul lui, iar noi nu grăbim lucrurile”. Indiferent de momentul în care hotărăsc să-şi unească destinele, cei doi benefi­ciază de ”împrejurări favorabile”, dacă privim lucrurile din perspec­tiva… viitoarelor soacre. Căci Marius se înţelege foarte bine cu mama Iuliei şi… viceversa! ”Mama vorbeşte la telefon mai des cu Iulia decît cu mine. Eu sînt repezit, de la mine nu află noutăţile pe îndelete, în schimb, Iulia o ţine la curent. Iulia se conversează des şi cu Yaia, bunica mea, care e argint viu – ştie tot ce mişcă şi ne sună mereu să ne dea raportul”.

Foto: Marian Hanciarec
Locaţie: Cinema PRO
Make-up: Olga Gunţă
Hair: Emanuel Maroşanu
Vestimentaţie: Famous Brands