Iulian Arhire în probe

Apropo.ro / 23.07.2004, 10:33
Iulian Arhire în probe
Fostul jucator al echipei Metalurg Donețk, Iulian Arhire, a participat, joi, la primul antrenament al formației Politehnica Iași, dupa revenirea din stagiul montan de la Harman. "Am venit la Poli pentru ca îi cunosc foarte bine pe antrenorul Vasile Simionaș și pe

Fostul jucator al echipei Metalurg Donețk, Iulian Arhire, a participat, joi, la primul antrenament al formației Politehnica Iași, dupa revenirea din stagiul montan de la Harman.

„Am venit la Poli pentru ca îi cunosc foarte bine pe antrenorul Vasile Simionaș și pe președintele Marius Stan din perioada cînd am jucat la Oțelul. Îmi doresc foarte mult sa joc la Poli și sa pun umarul la ramînerea echipei în prima divizie. Din actualul lot alPolitehnicii îi știu pe Arcanu, Cernat, de la Galați, și pe Onuț, cu care am jucat la Dinamo”, a declarat Iulian Arhire.

Simionaș a afirmat, la rîndul sau, ca îl cunoaște foarte bine pe Arhire și ca spera ca acesta sa se integreze cît mai rapid în angrenajul formației sale.

La antrenamentul de joi a participat și mijlocașul Claudiu Ionescu (21 de ani), care a evoluat ultima data la Cimentul Fieni. O prezența inedita la antrenament a fost canadianul Daniel Caraiman, un mijlocaș la închidere de 16 ani, care a evoluat în Vancouver, la o echipa din liga a doua canadiana.

Președintele Marius Stan a declarat ca pîna sîmbata, cînd va avea loc prezentarea lotului de jucatori pentru sezonul 2004/2005, la echipa trebuie sa mai soseasca un fundaș stînga și un mijlocaș la închidere, posturi deficitare în acest moment.

„Nu sînt mulțumit de campania de achiziții, dar este greu sa pleci la razboi fara gloanțe. În condițiile în care situația noastra financiara este cum este, nu puteam aduce jucatori mai buni. În ceea ce-i privește pe Paraschiv și Bițica, aceștia se antreneaza la Moreni și sper ca în al doisprezecelea ceas sa-i aducem înapoi la Poli. Chiar și în aceste condiții, cred ca vom reuși sa evitam retrogradarea”, a precizat Marius Stan.

Mediafax