Iulian primeşte o clarificare dureroasă pe ”Insula Iubirii”: ”Am tot timpul din lume să mai cunosc şi alte fete!”

De: Cristiana Trifu / 10.09.2018, 11:12
Iulian primeşte o clarificare dureroasă pe ”Insula Iubirii”: ”Am tot timpul din lume să mai cunosc şi alte fete!”
Un date de 72 de ore i-a oferit ocazia Nicoletei să îi afle punctul slab lui Ionuţ, iubitul Mirelei, cel care iniţial a afişat o atitudine arogantă faţă de ispită. Aceasta nu a renunţat însă să încerce! ”Mi se pare o provocare destul de mare, presupun că Ionuţ vine cu o părere formată, având în vedere că e prieten cu Cătălin Meşter, dar eu vreau să îi arăt cum sunt eu”, a spus Nico.

Ajunşi în prima seară la resort, Ionuţ a anunţat-o de la început că o să doarmă în piscină sau pe un scaun sau ca nu se simte deloc atras de ea. Pe parcursul serii, ispita a reuşit chiar ceea ce părea imposibil cu doar câteva ore înainte: să îl dezarmeze şi chiar să ajungă să îi facă şi câteva complimente! ”Cam trei ore cred că mi-a luat să îl dezarmez! Lui îi place să facă fotografii şi m-am folosit puţin de chestia aceasta, iar de acolo s-a relaxat”, a povestit Nicoleta. Cu fiecare minut însă, Ionuţ a început să uite de promisiunile făcute acasă Mirelei şi a acceptat să doarmă în pat cu ispita sa, nu pe un scaun, aşa cum spusese iniţial.

Mai mult, când Nico i-a spus că nu are pijamale la ea şi i-a cerut un tricou, altfel va fi nevoită să doarmă doar în lenjerie intimă, replica a fost neaşteptată: ”Dormi cum vrei tu!”. În plus, Nico a reuşit să afle cheia care îl face pe Ionuţ să se deschidă tot mai mult – temele sexuale. Face tot soiul de aluzii, se joacă, la fel cum face acasă cu Mirela şi îi stârneşte gelozia fără ca ea să aibă vreodată o dovadă clară.

În acest timp, Cati şi-a petrecut date-ul de 72 de ore cu Raul, care şi-a făcut un scop din a-i arăta acesteia cum ar trebui sã se poarte Rãzvan cu ea. Uimit de reticenţa lui Cati de a îmbrăţişa orice este nou, de la o îngheţată locală, până la o plimbare cu barca, Raul află care sunt cele mai mari dorinţe ale ei şi o încurajează să lupte pentru visul de a deveni învăţătoare. Discuţia de suflet a părut să îi apropie pe cei doi, iar Cati a început chiar să îi facă şi complimente lui Raul: ”Eşti inteligent, îmi place că eşti calm şi că iubeşti tot în jurul tău. M-am simţit în altă lume în acest honeymoon!”, a mărturisit Cati.

Vraja s-a rupt însă la scurt timp, când Cati, care a aflat că Răzvan are deja o ispită preferată, pe Dana, care este o cunoscută dansatoare orientală, a revenit la convingerile sale. ”Dacă Dana îşi doreşte, se va întâmpla. Cred că aş putea să accept lucrul asta, ştiu că eu sunt importantă în viaţa lui, îi plac femeile cu forme, dar pentru o noapte-două”, a fost declaraţia sa uluitoare.

”Un om nu se duce mai departe dacă nu îşi doreşte. Dacă o femeie la 32 de ani acceptă aşa ceva, însemnă că e alegerea ei, nu e nedreptăţită”, a concluzionat cu amărăciune Raul.

În acest timp, la Minitel, o alarmă strică petrecerea pentru Mari, care s-a arătat dezamăgită să vadă câteva imagini cu Iulian care se distra. Aceasta le povesteşte lui George şi Mirelei cât de dezamăgită este şi că ar fi putut să se căsătorească fără să ştie ”ce fel de bărbat este”, aşa că decide să se ”reinventeze” şi să flirteze cu George întreaga seară, pentru ca la final să îşi reamintească de imaginea pe care vrea să o proiecteze.

A doua zi însă, după ce şi Mirela îi întăreşte convingerea că trebuie să ”facă ce simte”, Mari începe să petreacă tot mai mult timp alături de George. ”Iuli e foarte timid, cu mine abia vorbeşte… Aseară cu George nu îmi mai tăcea gura. George mă atrage mai mult, nu ştiu de ce, poate că am eu obsesia cu tatuajele…”, este mărturisirea Marinelei pe care Iulian a putut să o şi asculte la Bonfire, întelegând repede că nu mai reprezintă o prioritate pentru iubita sa. ”Am tot timpul din lume să mai cunosc şi alte fete!”, a spus Iulian zâmbind cu detaşare, uimind pe toată lumea, iar la întoarcerea în resort, acesta şi-a găsit fericirea alături de Irina şi au marcat momentul cu primul sărut de pe ”Insula Iubirii”, din acest sezon.

În această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-un nou episod ”Insula Iubirii”, un nou Bonfire le aduce clarificări Mirelei şi Marinelei, iar una dintre ele are şi o propunere neobişnuită pentru una dintre ispite!