Iuliana Luciu a anulat nunta și s-a despărțit de iubit

Apropo.ro / 17.10.2012, 13:00
Iuliana Luciu a anulat nunta și s-a despărțit de iubit
Nu doar Nicoleta Luciu trece printr-o perioadă mai grea din viața sa, ci și sora ei, Iuliana Luciu.

Când toată lumea era curioasă ce va face Nicoleta Luciu, după ce a aflat că Zsolt Csergo ar avea o amantă și că ar fi înșelat-o, bomba o dă sora ei, Iuliana Luciu.

Iuliana a decis să rupă, după șase ani, relația cu iubitul ei Răzvan Dumitrescu. Prin pictorialul topless realizat recent ne arată că se simte mult mai liberă.

Iuliana Luciu si Razvan Dumitrescu

Iuliana Luciu și Răzvan Dumitrescu

Vestea este uimitoare, mai ales că cei doi plănuiseră să se căsătorească anul viitor. Iuliana dorea o nuntă care să țină trei zile și trei nopți. Chiar știa și ce model va avea rochia de mireasă.

Urmează să mă gândesc (n.r la nuntă), dar nu știu exact, anul acesta nu, poate la anul. Îmi doresc o nuntă de 3 zile și trei nopți și o rochie de prințesă, să nu fiu uitată prea repede„, a declarat ea, pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1.

Chiar dacă a primit inelul de logodnă, Iuliana a ales să nu mai continue relația cu Răzvan. Nehotărârea lui de a-și construi un viitor în afaceri a făcut-o pe Iuliana să nu se mai uite înapoi, după cum susțin surse din anturajul vedetei.