Iuliana Luciu, asistenta lui Nea Mărin: „Când el îţi spune ceva, trebuie să execuţi, nu discuţi”

Apropo.ro / 09.07.2018, 10:31
Iuliana Luciu, asistenta lui Nea Mărin:
Iuliana şi Nicoleta Luciu, Jean de la Craiova şi Vasilică Ceteraşu' sunt cele patru vedete invitate de Nea Mărin să-l ajute cu restaurantul său de pe malul Mării Negre, în prima ediţie a reality show-ului ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin”, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Iuliana Luciu, asistenta lui Nea Mărin în ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin”:
”Abia am văzut marea”

Pentru prima dată, Nea Mărin este administratorul unui restaurant şi decide ca Iuliana Luciu să-i fie asistentă. Iniţial, aceasta a considerat că noua postură va fi una ce-i va permite şi timp de relaxare şi de stat la plajă, însă lucrurile s-au dovedit a fi complet diferite.
”Am crezut că, dacă mergem la mare, am şi eu timp de plajă, să mă bronzez. N-am avut nicio şansă, abia am văzut marea. Stăteam la ordinele lui Nea Mărin de dimineaţa până seara. Când el îţi spune ceva, trebuie să execuţi, nu discuţi”, mărturiseşte Iuliana Luciu.

În noul sezon, Nea Mărin, care este administrator de restaurant şi care are în fiecare ediţie câte patru vedete invitate să-l ajute, şi Liviu Vârciu, care-l va avea alături pe Andrei Ştefănescu, sunt într-o continuă competiţie. Asta pentru că Liviu şi Andrei îşi deschid şi ei o terasă, chiar în faţa casei de pe ponton, casă în care şi locuiesc în această perioadă, la câţiva metri de restaurantul lui Nea Mărin.
Cum se va descurca Iuliana Luciu în rolul de asistentă a lui Nea Mărin şi cum vor face şi celelalte vedete faţă provocărilor şi dificultăţilor pe care le vor întâmpina, telespectatorii vor vedea duminică, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.
”Sunt multe întâmplări memorabile, dar şi foarte amuzante. Sunt însă genul care trebuie văzute, nu povestite, altfel îşi pierd farmecul”, spune Iuliana.