Iuliana Luciu, implicată într-un triunghi amoros: „Îşi doreşte să îmi lase copilaşul fără o figură paternă”

Apropo.ro / 15.06.2018, 10:17
Iuliana Luciu, implicată într-un triunghi amoros:
Iuliana Luciu a intrat în scandal din cauza unui bărbat.

Scandalul între Andreea Podărescu şi Iuliana Luciu, fosta asistentă tv a Simonei Gherghe, de la „Acces Direct”.  Prima o acuză pe fosta asistentă TV că vrea să îi fure iubitul, cel cu care are un copil.

Iuliana Luciu, foc şi pară! “Când lucram ca asistentă tv eram catalogată proastă”. Ce face acum?

Iuliana Luciu a renunţat la haine şi la inhibiţii! Ce a arătat prietenilor…

În sfârşit! Iuliana Luciu în sânii goi!

Iuliana Luciu şi Andreea Podărescu au ceva de împărţit, iar lucrurile se tranşează mai nou pe Facebook.

„Mi-e milă de tine. Sincer îţi spun că ai nutrit o obsesie faţă de un om care iubeşte o altă femeie, adică pe mine, şi care m-a cerut de nevastă în fiecare zi. (…)Tu nu duci un război cu mine, ci cu un copilaş de 9 luni, care în momentul în care îşi vede tăticul sare din căruţ să-l pupe. (…) Îţi las o poză cu copilaşul pe care noi l-am dorit încă din prima zi de când ne-am cunoscut ca să vezi cu cine te lupţi tu şi pe nefericirea cui vrei tu să-ţi clădeşti o viaţă. Priveşte îngerul, căruia vrei să-i furi dragostea de tată!”, a scris Andreea Podărescu într-un mesaj privat adresat Iulianei, care mai apoi a devenit public.

Iuliana Luciu a răspuns tot pe reţeaua de socializare: „Anumite persoane încearcă să mă implice într-un scandal mediatic. Nu am declarat nimic în presă şi nici nu voi declara. Nu am de ce să mă apăr, imaginea mi-a fost terfelita de multe ori, deci sunt antrenată. Cei care contează pentru mine ştiu ce fel de om sunt, nu trebuie să afle din presă. Mulţumesc.”

Iuliana Luciu a dispărut din lumea mondenă după ce a părăsit postul de asistentă tv de la Antena 1.