Iuliana Luciu şi-a dat demisia de la „Acces direct” şi a fugit din ţară! Unde a ajuns acum

De: Nicoleta Nicolae / 29.02.2016, 10:05

Iuliana Luciu şi-a dat demisia de la
Iuliana Luciu şi-a încheiat, vineri, colaborarea cu "Acces direct" şi la doar câteva ore a plecat din ţară.


Iuliana Luciu a plecat de la „Acces direct” direct la aeroport, părăsind ţara fără a privi înapoi. Bruneta nu a renunţat însă la a ţine legătura cu fanii ei, cărora le-a dezvăluit o parte din Paradisul spre care a migrat.

De curând, Iuliana Luciu a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu o mare albastră. Întrebată de o verişoară unde este acea imagine desprinsă parcă din Rai, Luciu i-a răspuns: „Undeva deasupra curcubeului”.
În realitate, conform wowbiz.ro, Iuliana a plecat in Statele Unite sa se faca actrita. Sora Nicoletei Luciu vrea sa se prezinte la cateva castinguri peste Ocean si sa urmeze o scoala de actorie care s-o ajute sa ajunga la Hollywood.

Asul din mâneca Iulianei este Ioan Neculaie, milionarul alaturi de care se spune ca ar trai o poveste de dragoste. Acesta pare dispus sa investeasca in bruneta atat cat trebuie pentru a o face fericita. In plus, Neculaie are deja o prorpietate in Statele Unite care, la o adica, ar putea s-o gazduiasca pe Iuliana pana cand aceasta incepe sa castige proprii bani.

Conacul lui Neculaie se afla in Illinois, in regiunea North Shore. Brasoveanul l-a cumparat in 1998 cu suma de 1,27 milioane dolari, are 5 dormitoare, 6 bai si o suprafata construita de peste 600 mp. Intreaga proprietate a milionarului roman masoara peste 4.000 mp. Doar taxele pe care acesta le plateste catre fiscul american pentru aceasta proprietate se apropie de 30.000 de dolari pe an.