Iuliana şi Nicoleta Luciu, rivale în restaurantul lui Nea Mărin: ”Eu, dacă voi câştiga, nu împart premiul cu sora mea”

Apropo.ro / 02.07.2018, 13:03
Iuliana şi Nicoleta Luciu, rivale în restaurantul lui Nea Mărin: ”Eu, dacă voi câştiga, nu împart premiul cu sora mea”
Noul sezon ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin” vine cu o mulţime de surprize pentru telespectatori. Începând de duminică, 8 iulie, de la ora 20.00, Nea Mărin, care are în fiecare ediţie câte patru vedete invitate să-l ajute, şi Liviu Vârciu, care-l are alături pe Andrei Ştefănescu, sunt într-o continuă competiţie. Şi asta pentru că Liviu şi Andrei şi-au deschis şi ei o terasă, chiar în faţa casei de pe ponton, casă în care şi locuiesc în această perioadă, la câţiva metri de restaurantul lui Nea Mărin.

În prima ediţie a show-ului, difuzată duminică, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le aduce în restaurantul de pe malul mării sunt surorile Iuliana şi Nicoleta Luciu, Jean de la Craiova şi Vasilică Godja. Cei patru invitaţi sunt în competiţie unul cu celălalt şi fiecare dintre ei îşi doreşte să câştige premiul de 2.000 de euro.

Încă de la început, Nicoleta Luciu a declarat că ea o consideră rivală pe sora sa în aceeaşi măsură în care îi consideră şi pe Jean şi Vasilică.
”Eu vreau să câştig. Nu am de gând să împart premiul cu sora mea, vreau să fie un cadou pentru copii, o excursie la Disneyland. Cred că nici ea nu ar împărţi premiul cu mine, suntem fiecare pe cont propriu aici”, spune Nicoleta Luciu.

Ca de fiecare dată, Nea Mărin are grijă ca fiecare participant să muncească din greu pentru premiu: ”Nea Mărin e din ce în ce mai dur, cu pretenţii tot mai mari. Cu cât înaintează în vârstă are aşteptări şi mai multe”, recunoaşte Nicoleta.
”Nea Marin nu s-a schimbat deloc şi nici nu cred că se va schimba vreodată. Când te pune să faci ceva trebuie să execuţi, nu discuţi. Până acum am scăpat de ‘corecţia’  lui, dar de data asta n-am mai reuşit”, mărturiseşte, la rândul ei, Iuliana Luciu.

Căror provocări vor fi nevoite să facă faţă cele patru vedete, cum se vor descurca cu sarcinile date de Nea Mărin şi cine va reuşi să câştige până la urmă premiul, telespectatorii vor afla în prima ediţie a noului sezon ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin”, care va fi difuzată duminică, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.