Iuliana Tudor: “Am nevoie de mai mult timp”

Apropo.ro / 19.03.2012, 11:26
Iuliana Tudor: “Am nevoie de mai mult timp”
E tot la TVR şi tot mai hotărâtă să facă rating. Are o energie debordantă, deşi n-ai zice dacă te gândeşti că are acasă un copil zglobiu de un an şi trei luni. Cum reuşeşte Iuliana Tudor să le facă pe toate, aflaţi imediat.


– Iuliana, a început un nou sezon al emisiunii „O dată-n viaţă”. Care sunt noutăţile?

Surprizele sunt din punct de vedere al repertoriului şi al invitaţilor, atât de diferiţi de la săptămână la săptămână. In rest, păstrăm reţeta care ne-a consacrat, pentru că încă este apreciată de foarte mulţi telespectatori.

– Pe cine ţi-ai dori în mod expres să aduci în emisiune?

Nu am asemenea ambiţii…. Sigur că, de exemplu, în acest sezon, am fost foarte bucuroasă că Daniel Buzdugan a acceptat, în sfârşit,
invitaţia la emisiune, însă nu mă încăpăţânez să aduc pe cineva dacă omul respectiv nu-şi doreşte să trăiască experienţa „O dată-n viaţă”. In asta constă succesul fiecărei ediţii… In faptul că vedetele care ne trec pragul îşi doresc, realmente, să facă spectacol alături de noi.

Iuliana Tudor
– Te-ai gândit vreodată să scoţi şi un album?

Există un album, din perioada în care aveam mai mult timp pentru muzică. Imi place să cânt, dar deocamdată nu am timp să mă gândesc la un alt album.

– Cum împaci cariera cu rolul de mămică ? Cât de mult te solicită băieţelul tău?

Tudor are un an şi trei luni şi este un copil energic, aşa cum mi-am şi dorit, de fapt. Mă adaptez la ritmul lui şi, astfel, nu trece nicio zi fără să mă joc, să cântam sau să ne plimbăm.Incerc să fiu o mămică echilibrată, deşi când sunt la birou uneori sun acasă din oră în oră. Dar nu neapărat din îngrijorare… Ci, mai degrabă, de dor.

– Aţi avut parte deja de prima vacanţă în formula completă de
trei sau urmează?

Vacanţa în trei a fost atât vara trecută, cât şi în iarna aceasta. N-am făcut încă planuri pentru vara aceasta, dar cu siguranţă vor fi trei valize, indiferent de destinaţie.

– Ce îţi mai doreşti?

Sunt o femeie împlinită, însă am multe vise şi de aici înainte. Acum îmi doresc timp pentru a mă bucura de timpul petrecut acasă, dar şi de
fiecare emisiune în parte. Asta îmi doresc. Timp.

Dana Popa