Iuliana Tudor, apariţii spectaculoase la Cerbului de Aur

De: Cristiana Trifu / 03.09.2018, 14:46
Iuliana Tudor, apariţii spectaculoase la Cerbului de Aur
Cerbul de Aur 2018 s-a încheiat aseară cu un spectacol folcloric grandios, „România Centenar“. Iuliana Tudor, producătorul şi gazda serii, a impresionat publicul din Piaţa Sfatului, cu ţinutele sale de poveste. Căci totul a fost bine gândit, în cel mai mic detaliu, de echipa de profesionişti care s-a ocupat de apariţiile vedetei.

Rochia albă, din mătase şi dantelă fină, purtată de Iuliana în prima parte a spectacolului a fost semnată de designerul Cristina Săvulescu. Ce-a de-a doua ţinută aleasă de Iuliana Tudor, pentru ultima seară a Cerbului de Aur din acest an, a fost asigurată de Rhea Costa, un designer cu care vedeta TVR are o colaborare de foarte multă vreme şi pe care îl apreciază enorm.

Ultima parte a serii în care a fost prezentat singurul spectacol-turneu dedicat Centenarului: TOŢI K1 PENTRU ROMÂNIA. Aşa cum era de aşteptat, pentru această încheiere a unul eveniment de excepţie dedicat folclorului românesc, Iuliana Tudor a ales să poarte cu mândrie o IE veche românească, o salbă şi paftale vechi.