Iuliana Tudor, Dragobete cu surprize. De ce a avut parte vedeta TV pe 24 februarie!

De: Cristiana Trifu / 27.02.2018, 12:43
Iuliana Tudor, Dragobete cu surprize. De ce a avut parte vedeta TV pe 24 februarie!
Sărbătoarea Dragobetelui are o semnificaţie specială pentru Iuliana Tudor. Promotor al tradiţiilor şi obiceiurilor din străbuni, Iuliana îşi face întotdeauna timp pentru a petrece ziua de 24 februarie, sărbătoarea iubirii la români, alături de soţul şi de familia sa.

Anul acesta, vedeta TVR 1 a ales să petreacă două zile undeva departe de forfota Bucureştiului, într-un complex din Covasna, bucurându-se de o privelişte superbă, de zăpadă ca-n poveşti, de linişte şi de căldura familiei sale.

Anul acesta am ales câteva zile într-un loc frumos al ţării, Covasna. A nins ca-n poveşti, iar Tudor s-a bucurat de zăpada nesfârşită. Cei câţiva urşi care veneau în fiecare zi în prejma hotelului stârneau curiozitatea copiilor din complex, iar noi am avut grijă ca ei să fie în siguranţă. Apoi, am profitat de ocazie şi am ajuns cu sania la Lacul Sfânta Ana. Era superb, aşa îngheţat, părea desprins din cărţile de poveşti. M-am bucurat de linişte, de frumuseţea naturii şi de momente frumoase, alături de familia mea.