Iuliana Tudor, martor direct la împăcarea dintre Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu!

Apropo.ro / 22.01.2014, 13:45
Iuliana Tudor, martor direct la împăcarea dintre Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu!
Gazda emisiunii “O dată-n viaţă” de la TVR 1, Iuliana Tudor, va fi prezentă la acest sfârşit de săptămână la Târgovişte, acolo unde va prezenta Festivalul Naţional de Interpretare Ion Dolănescu.

Cu această ocazie, Iuliana şi-a amintit când l-a cunoscut pe marele artist şi cât de importantă a fost întâlnirea cu acesta. Pe vremea aceea, Iuliana prezenta la TVR emisiunea “O vedetă populară”, şi a fost martor direct la împăcarea Mariei Ciobanu cu Ion Dolănescu. Meritul acelei clipe trăite de cei doi aparţine realizatoarei Elize Stan şi lui Ionuţ Dolănescu, fiul celor doi cântăreţi de muzică populară.

“Vineri şi sâmbătă voi fi alături de echipa TVR la Târgovişte, acolo unde voi prezenta Festivalul Naţional de Interpretare Ion Dolănescu, care va fi difuzat pe TVR 1. Mergem să onorăm memoria unui mare artist pe care l-am cunoscut şi cu care am lucrat”, mărturiseşte Iuliana Tudor.

“L-am cunoscut pe Ion Dolănescu în anii când prezentam emisiunea “O vedetă populară”, la TVR 1. Am descoperit, dincolo de legenda Ion Dolănescu, un om generos, cald, foarte riguros în legătură cu talentul şi profesia sa, un bun prieten, şi, dincolo de toate, omul care mi-a spus ceea ce n-am să uit niciodată: “Se vede că-ţi place foarte mult ceea ce faci. Ai grija că folclorul e o mare responsabilitate! Ai grijă să faci emisiuni frumoase!”. Mi-a rămas foarte puternic în memorie clipa când mi-a revenit rolul de a modera împăcarea aşteptată de foarte mulţi dintre români, aceea dintre Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu, în direct la TVR! Am avut emoţii pentru că nu ştiam la ce să ne aşteptăm, dar totul s-a terminat cu bine! Reuşita este în totalitate  a doamnei Elize Stan şi a lui Ionuţ Dolănescu. Eu am fost onorată să fiu parte a unui moment pe care îl trăieşti o dată-n viaţă ca moderator”!, a povestit, emoţionată şi acum, Iuliana Tudor.