Iuliana Tudor, probleme mari de sănătate: „Nu mancam, fumam un pachet pe zi”

De: Mioara Tronaru / 30.10.2013, 08:00


Iuliana Tudor, probleme mari de sănătate:
Una dintre cele mai respectate prezentatoare TV din România, Iuliana Tudor, a mărturisit că a avut mari probleme de sănătate din cauza stresului.


Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii “O dată-n viaţă”, a dezvăluit într-un interviu faptul că a avut mult de tras din cauza serviciului.

“Am transmis 5 ore, la minus 14 grade, in rochie de tafta si nu am simtit frigul. Apoi organismul se relaxeaza si pur si simplu intepenesti. Imi ia o zi sa imi revin si sa ma odihnesc, dupa o astfel de emisie in direct. E un consum urias (…) Nu mancam nimic toata ziua, nu beam destul apa, fumam un pachet pe zi toate astea m-au destabilizat.

Mi-am dat seama ca nu sunt foarte rezistenta si ca am pus prea multa presiune pe mine ani de zile. M-am speriat putin si pentru prima data , am invatat sa-mi ascult trupul. Acum am grija sa-mi acord macar 10 minute pentru masa de pranz, 2 litri de apa pe zi, care nu trebuie sa-mi lipseasca, si obligatoriu 7-8 ore de somn. Stiu exact cum sa ma mentin in echilibru si cum sa-mi pregatesc organismul pentru efort”, a spus Iuliana.