Iuliana Tudor, terorizată de amanta „secretă” a soţului ei!

Apropo.ro / 24.03.2015, 09:55

Iuliana Tudor, terorizată de amanta
Căsătorită de aproape 15 ani cu Răzvan Văcăroiu, un om de afaceri, Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii “O dată-n viaţă” de la TVR, trăieşte de mai bine de un an un coşmar teribil.


Totul a inceput cu o serie de mesaje pe care aceasta le primea pe reţelele de socializare, mesaje care la prima vedere păreau să fie cel mult o glumă proastă. Mai exact, o femeie susţine că este amanta secretă a soţului vedetei de la TVR şi că în scurt timp îl va face tătic.

Mesajele au curs mai bine de un an astfel încât Iuliana Tudor a ajuns să se simtă hărţuită pe reţelele de socializare, unde aşa zisa amanta a soţului ei posta mesaje răutăcioase în neştire. Timpul a dovedit însă că femeia cu pricina nu este amanta soţului TVR-istei, ci doar o persoană care a facut o obsesie pentru vedeta TV şi familia ei.

„Lucrurile au evoluat un pic, în sensul că femeia are mii de pagini de Facebook. Sunt persoane, probabil, cu probleme cu capul, nu ştiu…Nu mă sună, doar scrie pe pagina de Facebook. Scrie că e însărcinată cu soţul meu. Problema e că deja se face un an de când tot scrie, habar nu am… Se pregăteşte de luna de miere…Eu şi soţul meu tratăm asta cu umor, dar deja şi umorul nu mai e în regulă după atâta timp…Voi merge la Poliţie să fac plângere”, a spus Iuliana Tudor la „Refresh by Oana Turcu”, Antena Stars.