”iUmor” duce nebunia la nivel internaţional, cu concurenţi din peste 10 ţări

De: Cătălina Matei / 02.03.2017, 12:58
”iUmor” duce nebunia la nivel internaţional, cu concurenţi din peste 10 ţări
Cel de al treilea sezon al emisiunii ”iUmor” va aduce la Antena 1, începând de duminică, 5 martie, de la ora 20:30, cei mai neaşteptaţi concurenţi pe scena unei emisiuni de televiziune. Umorul devine internaţional, cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din zone diferite ale lumii.

Mulţi dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe juraţii Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor”, iar efectele nu s-au lăsat aşteptate, impresionându-i şi pe cei doi prezentatori, Şerban Copoţ şi Vlad Grigorescu.

Sezonul acesta este diferit de cele de până acum, mai ales prin faptul că show-ul devine complex, cu numere din atât de multe ţări. E adevărat, şi în primele două sezoane au fost câţiva concurenţi străini şi momente pe care nu le-am văzut venind, dar acesta este cel mai nebun de până acum şi eu cred că îi va pune capăt lui Bendeac”, spune Vlad Grigorescu.

Pe lângă românii care urcă plini de încredere pe scena ”iUmor”, telespectatorii Antena 1 vor vedea şi aproape 20 de concurenţi din Canada, Statele Unite ale Americii, Elveţia, Germania, Italia, Franţa, Suedia, Rep. Moldova, Anglia, Barbados şi chiar Japonia, fiecare cu tipologia sa de …umor!

Întrebarea este cum vor fi juraţii după acest sezon dement. Ţinând cont şi de faptul că demenţa asta a luat valenţe internaţionale şi este şi mai surprinzător! Încă o dată, recomand celor de la producţie să asigure consiliere post traumatică pentru juraţi, dar şi pentru noi. E un mediu de lucru toxic, epuizant şi dacă nu e tratat cu seriozitate poate avea urmări grave: râsul de unul singur, discuţii filozofice cu ibricul din bucătărie şi revenirea prietenilor imaginari din copilărie”, adaugă Şerban Copoţ, după ce i-a cunoscut şi a vorbit cu toţi concurenţii ”iUmor” din sezonul al treilea, care va avea startul duminică, 5 martie, de la ora 20:30 la Antena 1.