iUmor: Ei sunt concurenţii care merg în etapa următoare – FOTO

De: Cătălina Matei / 17.10.2016, 13:13
iUmor: Ei sunt concurenţii care merg în etapa următoare - FOTO
În cea de-a treia ediţie a emisiunii iUmor difuzată aseară de la ora 20.00, Cheloo, Delia şi Bendeac au avut parte de momente dintre cele mai diverse şi pline de umor.

Ionuţ Rusu a venit îmbrăcat în ie şi cu un topor în mână şi i-a cucerit pe Cheloo, Delia şi Bendeac chiar din momentul în care a urcat pe scenă. Ceea ce a urmat a întrecut însă orice aşteptare, fiind primul moment din istoria show-ului iUmor la care Cheloo a râs non-stop, cu lacrimi. „Nu m-am distrat niciodată la acest show ca acum. Jur că mi-e rău! A fost şocant. (…) Am râs continuu timp de trei minute, am simţit că mă sufoc, că mă doare gâtul, că-mi plezneşte ceva, că mi-au dat lacrimile. A fost foarte, foarte amuzant”, a declarat Cheloo care a recunoscut că nu a mai râs atât de foarte mulţi ani. „A fost spectacol în toată regula”, a fost de părere şi Delia, care l-a felicitat din tot sufletul pe Ionuţ Rusu, concurentul din Harghita care le-a înseninat ziua celor trei juraţi. „Ai fost atât de bun încât am uitat să mă ridic în picioare”, i-a spus şi Bendeac care a aflat cu această ocazie că el este motivul pentru care Ionuţ s-a apucat de stand-up.

Dacă în primul sezon a reuşit să-l înnebunească de-a dreptul pe Cheloo şi să-l facă să se ridice de la pupitrul de jurizare, de data aceasta Niţă Gabriela a revenit cu scopul declarat de a-i testa rapper-ului răbdarea şi de a-i smulge un LIKE. Chiar dacă şi-a dat seama încă de la început ce banc va interpreta, totuşi Deliei i s-a părut senzaţional momentul ei. Cel mai încântat însă de numărul Gabrielei a fost Bendeac, juratul care nu s-a ferit să spună de faţă cu soţul ei, prezent în sală, „nu ştiu când m-am bucurat atât de mult ultima oară să revăd o femeie. E un concurent pe care eu îl iubesc şi pe care în cazul în care vom mai fi aici pe viitor, mi-aş dori să fie de fiecare dată. Eu chiar cred că viaţa mea ar fi mult mai tristă fără tine!”, a mai spus Bendeac.  Chiar dacă nu a primit LIKE-ul mult aşteptat de la Cheloo, Gabriela Niţă merge mai departe.

Magitot  (Marius) Dragos i-a cucerit în doar câteva secunde pe cei trei juraţi. Potrivit lui Cheloo, Magitot a venit „cu o energie pozitivă, în forţă şi a creat agitaţie”. Poate acesta este şi motivul pentru care Delia l-a numit „Magi-tot – Agi-tot”, în timp ce Mihai Bendeac a admirat întregul său moment şi felul în care a reuşit să creeze un personaj. „Numărul dumneavoastră a fost spectaculos şi aţi făcut un moment foarte bun”, a fost de părere Bendeac, în timp ce Cheloo i-a spus drept: „stimabile, aţi fost extraordinar, cu o atitudine de bandit violent”. „Îl văd printre cei mai buni”, a completat Delia, astfel că Magitot a  primit trei DA, cu convingerea că oricând ar putea să facă la fel de bine orice altceva. „A fost un pretext asta cu magia!”, a zis Mihai Bendeac impresionat de versatilitatea concurentului. La finalul momentului, cei doi juraţi, Bendeac şi Cheloo, au făcut tot posibilul să-l convingă pe Magitot să le cedeze sticla de cauciuc pe care a folosit-o în momentul său, care se poate face ghem. „Mi-o trimiţi la biserica din Breaza, la sfântul părinte şi o laşi acolo. Te rog eu frumos!”, va spune Cheloo.

Popescu Ştefan a avut un moment pe cât de amuzant, pe atât de interesant.  Instrumentele la care a cânta fiind morcofonful, adică un morcov cu diverse orificii, folosit sub formă de flaut, şi o sticlă de pălincă, ale cărei tonalităţi se schimbau în funcţie de nivelul lichidului din ea. Lăsând la o parte toate glumele făcute pe seama instrumentelor folosite, Delia a apreciat orele de muncă din spatele acestui moment, afirmând că ceea ce a realizat Popescu Ştefan pe scenă se numeşte artă. „Aveţi tot respectul meu!”, a spus şi Cheloo după ce a sustras sticla de palincă de pe masă şi „s-a auto-mituit”, cum a remarcat Mihai Bendea. Popescu Ştefan merge mai departe cu trei LIKE-uri.

După ce a făcut florări în culise alături de prezentatorii Şerban Copoţ şi Vlad Grigorescu, Zloteanu Bogdan şi-a făcut apariţia pe scenă în mare vervă. „Eşti un golan neaoş” (…), „eşti o piatră neşlefuită, o piatră ponce aproape a comediei”, i-a spus Mihai Bendeac remarcând potenţialul său uriaş, foarte potrivit pentru unul dintre rolurile din serialul de comedie „Băieţi de oraş”, difuzat de Antena 1. La rândul ei, Delia s-a arătat încântată de dinamica şi dicţia perfectă a concurentului, declarându-se fana acestui gen de oameni care muşcă din cuvinte şi le rostesc  corect, cu toată gura. „Să sărbătorim atitudinea şi caracterul”, a completat Cheloo care a apreciat felul în care s-a desfăşurat concurentul pe scenă. Zlatan Bogdan a primit trei DA şi merge în etapa următoare.