”iUmor” începe preselecţiile în ţară pentru cel de-al şaselea sezon, la Antena 1

De: Alexandra Necsoiu / 13.11.2018, 11:43
”iUmor” începe preselecţiile în ţară pentru cel de-al şaselea sezon, la Antena 1
”iUmor” începe preselecţiile pentru cel de-al şaselea sezon, iar înscrierile se pot face deja pe adresa http://casting.a1.ro/iumor/.

De-a lungul celor cinci sezoane, sute de umorişti din toate ţările lumii şi-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie, iar artiştii care vor să participe în noul sezon se pot înscrie pe adresa casting.a1.ro sau pot veni la audiţiile din:

• 24 noiembrie, Constanţa – Hotel Ana – ora 10.30
• 26 noiembrie, Iaşi – Hotel Unirea – ora 10.30
• 28 noiembrie, Cluj Napoca – Royal Classic – ora 10.30
• 30 noiembrie, Timişoara – Hotel Boavista – ora 10.30

Concurenţii care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediţii se va califica direct în finală!
Cei cinci câştigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Caliţa (sezonul al IV-lea) şi Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea). 

”iUmor” este singura emisiune TV din România cu peste un milion de abonaţi la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenţilor şi câştigătorilor care au făcut senzaţie pe scenă”. Canalul de YouTube ”iUmor”a acumulat peste 3.500.000 minute de vizionare.