„iUmor”: Numărul lui a ajuns viral

De: Alexandra Necsoiu / 21.04.2017, 12:42
„iUmor”: Numărul lui a ajuns viral
Un domn serios, angajat într-o corporaţie multinaţională, va fi o apariţie neaşteptată la „iUmor”, duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30, la Antena 1. Concurentul însoţit de o chitară va reuşi printr-un număr de stand-up să îi facă pe toţi cei trei juraţi ai emisiunii să se bucure de prezenţa lui pe scenă. „Acest nene sobru a venit cu un umor pe care l-am recunoscut. Cred că a descoperit cheia mea de a face versuri. Practic a folosit aceleaşi reţete”, va aprecia Cheloo.

 

Familist care lucrează într-o corporaţie şi care, cumva, în tot acest ritm nebun corporatist al lui, ca al milioanelor de alţi oameni (…) a găsit răgazul să pună pe hârtie nişte lucruri… Băi, frate, există în această naţie o zonă de creativitate absolut ieşită din comun”, va conchide Mihai Bendeac, mulţumindu-i concurentului că a venit să îi însenineze ziua, transmiţându-i că are tot respectul său şi, cu siguranţă, numărul lui merită să fie şi va fi viral.

Emoţionat şi încântat, concurentul va declara echipei de producţiei că a conceput acest număr special pentru „iUmor” şi că este o ieşire totală din rutina sa.