iUmor: O concurentă şi-a tatuat numele lui Cheloo pe braţe

De: Cătălina Matei / 26.09.2016, 14:47
iUmor: O concurentă şi-a tatuat numele lui Cheloo pe braţe
Concurenţii din cel de-al doilea sezon al emisiunii iUmor care revine din 2 octombrie la Antena 1 vor fi mai îndrăzneţi ca oricând şi nu vor înceta să-i uimească pe cei trei juraţi cu momentele sau atitudinea lor.

Dacă până acum concurentele şi-au manifestat interesul în special pentru Mihai Bendeac, de această dată cel care va fi luat prin surprindere va fi Cheloo, ale cărui admiratoare nu se vor sfii să-şi arate simpatia pentru el. S-a întâmplat într-una din zilele de preselecţii când pe scena iUmor şi-a făcut apariţia o concurentă care a spus încă de la început că ea a venit la emisiune special pentru Cheloo. Mai mult decât atât, întregul său moment i-a fost dedicat cântăreţului şi, ca şi cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, concurenta şi-a arătat braţele tatuate cu numele artistului. Pe unul dintre ele scria ,,Che”, iar pe celălalt ,,Loo’’.

Chiar dacă este actriţă şi a apărut în mai multe producţii TV, Cheloo i-a mărturisit nonşalant concurentei că nu o ştie. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Mihai, care a recunoscut-o însă imediat. De altfel, nici nu ar fi avut cum să o uite de vreme ce au jucat împreună, ba chiar au avut o scenă îndrăzneaţă, când a actorul a trebuit să o lingă pe obraz. Bineînţeles că Delia şi Cheloo atât au aştepat şi i-au cerut colegului lor să repete scena respectivă. Ca un adevarat actor profesionist, Mihai nu a stat pe gânduri şi a urcat pe scenă alături de colega sa, reproducând momentul respectiv.

Ce concurenţi curajoşi îşi vor mai face apariţia la iUmor şi care este scopul pentru care vin, telespectatorii Antenei 1 vor afla din 3 octombrie, odată cu începerea celui de-al doilea sezon al emisiunii.