”iUmor” revine cu un nou sezon de comedie şi nebunie

De: Cătălina Matei / 22.02.2017, 11:11
”iUmor” revine cu un nou sezon de comedie şi nebunie
Cel de al treilea sezon al emisiunii ”iUmor” va începe la Antena 1 duminică, 5 martie, de la ora 20:00 şi le va aduce telespectatorilor noi motive de distracţie, amuzament, dar şi de uimire, stupoare sau şoc.

Concurenţii acestei ediţii au reuşit să creeze prin prezenţa lor multe momente complet neaşteptate pe scenă, unele chiar de un umor involuntar, care nu i-au lăsat indiferenţi pe cei trei juraţi, Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo. Însă bătălia pentru premiul cel mare, pentru faimă, talent şi umor se anunţă una foarte strânsă şi mult mai exigentă, astfel că publicul nu va trebui să rateze nicio ediţie  – fiecare având doza ei de … neprevăzut!

Prezentatorii emisiunii, Şerban Copoţ şi Vlad Grigorescu spun că şi ei, la rândul lor, s-au pregătit pentru tot felul de lucruri inimaginabile, însă timpul petrecut în culise alături de cei care au urcat cu îndrăzneală sau cu emoţii pe scenă, le-a depăşit orice aşteptare, dovedind că România este o sursă inepuizabilă de umor, de ironie, dar şi de nebunie. 

Cu ce numere au decis să vină unii concurenţi, ce repertoriu sau ce vestimentaţii, cine a ales să revină pe scena iUmor crezând că de data asta va face ”o figură bună”, dar şi la ce limită a disperării, rezistenţei sau calmului i-au adus aceştia pe juraţi, telespectatorii vor afla începând de duminică, 5 martie, de la ora 20:00, la Antena 1.