Iunie este luna distracției la PRO Cinema, cu „Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit”, „Lassie” și „Hulk”

De: Ana Obretin / 31.05.2022, 14:13
Iunie este luna distracției la PRO Cinema, cu

PRO Cinema va difuza, toată luna iunie, filme care îi vor face pe toți – copii și adulți deopotrivă – să se simtă grozav și să se distreze.

Astfel, pe 1 iunie, telespectatorii pot urmări comedii clasice, precum „Încurcături sentimentale” și „Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit”, dar și filme de acțiune sau aventură, ca „Lassie” și „Incredibilul Hulk”. Mai mult decât atât, prichindeii se pot bucura de animația „Cu toţii la surf 2: Mania valurilor”, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

De asemenea, alte pelicule surpriză vor fi difuzate de-a lungul lunii iunie. În fiecare seară de vineri, începând cu 20:30, întreaga familie se poate bucura de comedii ce au făcut istorie: „Un socru de coșmar”, „Doi cuscri de coșmar” și „O familie de coșmar”. Cunoscutele filme de aventură „Jurassic Park”, „Lumea dispărută: Jurassic Park” și „Jurassic Park III” vor putea fi vizionate în fiecare duminică seară, începând cu 20:30.

Nu în ultimul rând, copiii, și nu numai, vor avea parte de seria de animații comice și recreative, ce au ca protagonist un porcușor: „Babe – Cel mai curajos porc din lume” și „Noile aventuri ale lui Babe în oraş”.

Li se alătură „Casper”, „Familia Flintstones”, „Sunt un mic ticălos 3”, „Angry Birds – Filmul”, „Năzdrăvanii din pădure” și „Pan”.

CITEȘTE ȘI: În curând, Pro Gold redevine Acasă Gold, iar Pro Cinema va avea un update la nivel grafic

Foto: Profimedia Images