Iurie Darie ar putea fi operat pe creier

Apropo.ro / 11.05.2012, 13:30
Iurie Darie ar putea fi operat pe creier
Actorul Iurie Darie a fost internat de urgență la Spitalul Bagdasar Arsenie. El ar putea fi supus unei operații pe creier.

Actorul Iurie Darie, în vârstă de 83 de ani, a ajuns de urgență la Spitalul Bagdasar Arsenie din Capitală, unde a fost internat. Soția sa, Anca Pandrea, l-a dus la spital după ce actorul s-a simțit rău. Nu se mai putea ține pe picioare.

Medicii de la spital l-au supus unor serii de analize. Ulterior, actorul român și-a mai revenit, dar va rămâne internat în spital.

Doctorul Georgescu de la Bagdasar Arsenie îi va face actorului o puncție la creier să îi scoată niște lichid, și în funcție de rezultatul analizelor se va decide dacă va fi supus unei operații pe creier sau nu. Aceste informații au fost făcute publice de către un prieten al actorului, Marius Marinescu.

Nu este pentru prima dată când actorul își pierde cunoștința. Și în 2011, actorul a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală, din aceleași motive.

„Încă nu se știe ce are. I s-au făcut niște analize, dar se va continua seria cercetărilor medicale până luni, inclusiv. Vă dați seama că am niște emoții foarte mari. Voi sta cu el în spital. Mă bucur că a mâncat și că a glumit cu asistentele”, a spus Anca Pandrea pentru Libertatea.